Xreq isimli üyenin son içerikleri

1. Xreq

Maksimum 60k Bütçe ile Sistem Toplama

Öyle bir durum düşünüyorsanız evet dediğiniz gibi yapabilirsiniz. Yanlış bilmiyorsam şu anlık ekran kartınızın maksimum tdp Watt gücü 180, işlemcinin ise Tdp Watt gücü 65 olması lazım
  2. Xreq

Yani daha bilgili bir Arkadaş yazarsa daha iyi olur . İşlemcinin tdp Watt değeri ile ekran kartının Watt tdp değeri 750W ye kadar cıkıcağını sanmıyorum.600W yeterli gelicektir
  3. Xreq

O zaman 2. Seçenek sizin için daha iyi olur. 5060Ti 16Gb ekran kartı fiyat performans olarak en iyisi gibi gözüküyor sizin için. 7500F te yeterli gelicektir. ilerde bütçeniz müsait olursa da bi 16 gb ram daha takarsınız sisteminize.
  4. Xreq

60-70 Bin TL Arası Taksitli Sistem Önerisi?

70k tüm bileşenler+ ekipman mı yoksa sadece kasa mı
  5. Xreq

İnce Hesapta OEM paketlere göz atmanızı tavsiye ederim diğer sitelere kıyasla ucuz paketler bulunuyor ama ne tarz oyunlar için alicaksiniz örneğin cs2 tarzı fps oyunlarımı yoksa RDR2 tarzı GPU yoran hikayeli oyunlar mı ? 2. Si için şöyle bir pc öneririm...
  6. Xreq

Hp Omen 16-Ap0032nt Alınır mı?

Önerebilicegim tek Marka HP olur . Eğer benim attığım linki araştırdiysan yakın özelliklere sahipler
  7. Xreq

Laptopu Satıp Masaüstüne (40-45K Bütçe) - 1080p Ultra İçin Tavsiye

Genellikle hikayeli oyunlar oynuyorsun anladığım kadarıyla 1080p ultra ayarlarda bu bilgisayarla en düşük 55-60 fps alırsın Bu sisteme göz atmanı şiddetle tavsiye ederim bu bütçeye maksimum böyle bir bilgisayar alabilrisin bütçeni biraz daha zorlayabilirsen aynı sitede 50-55k ya 5060Ti 16gb...
  8. Xreq

Hp Omen 16-Ap0032nt Alınır mı?

Bence GameGaraj ın R9T Modellerine bakmalısın bayağı fiyat performans örnek olarak bir tanesini koyuyorum https://app.hb.biz/PkgWAvQVjMFj
Geri