Xrosen1 isimli üyenin son içerikleri

1. X

50 55k ya taksitle sistem önerisi lazım

Attığın ürünler fiyatı zaten belli dediğim gibi 7500f 9060xt 46 binede mevcut ama yine benim gibi 7600 ve b650m yaptığın zaman yine 49k seviyelere geliyorsun. Neyse sorun değil hizlidan PC almak için ve 10k yoksa bu tarz bir sistem bakılabilir. Bu arkadaş 40k kadar düştü...
  2. X

En düşük 7500f 9060xt 16gb gaming gende buldum 46600tlye denk geliyor a620 anakart ile
  3. X

Boş pc kasası arıyorum

Oda olabilir hocam teşekkür ederim. Pg deneyeyim bakalım vericek mı 50 TL indirim yapıyor bazı satıcılar malesef
  4. X

9060xt ve 7600 işlemcili hangi sitede var sıfır sistem atarmısın? 1774825040 Ben en son 50kya buldum aynı sistem 10k çıkmadığı için kendim 39a 1.8 sene garantisi olan sistem aldım 1774825079 10 k fazla çıksaydı daha iyisini alabilirdim sıfır almaktansa benim düşüncem bu şekilde
  5. X

Boş pc kasası arıyorum

Selamlar arkadaşlar, Yeni aldığım hazır sistemde kasa değişikliğiyle ilgili bir aksaklık yaşadım. Şu an elimdeki Hiper Zoe kasanın hava akışından ve PSU’nun üstte olmasından memnun değilim. Bu yüzden acil olarak; PSU konumu altta olan, Ön paneli mesh (hava akışı yüksek), Mümkünse içinde...
  6. X

9060xt 16gb 7600 sistem var senin bütçene göre sarı sitede
  7. X

PC Toplamama Yardımcı Olur Musunuz ?

Bütçen nedir direk hazır sistem alsan aslında daha uyguna gelebilir
  8. X

35.000-40.000₺ bandında en alınabilir sistem önerisi

Dostum üstteki arkadaşın yorumuna bakma diyerek RX 9060xt aratarak sarı siteden 7500f yada 7600x li kasaları 39-42 bandına ikinci el ama 1.5 sene garantili şekilde bulabiliyorsun. Ben dün değil evvelsi gün 39375e pg ile 9060xt 16gb 7600 işlemcili sistem aldım.
  9. X

Wireless gaming kulaklık önerisi

Selam dostlar güncel olarak cloud 2 hp versiyonu kullanmaktayım bütçe olarak 5-7 bin arasına çıkabilirim Kulakta hafif mikrofonu güzel bir wireless kulaklık arıyorum 5-7k bandında neler önerebilirsiniz acaba ?
  10. X

HyperX Cloud II kulaklığa nasıl ayar yapılır?

Selam arkadaşlar, 1 senedir Cloud 2 HP versiyonunu kullanıyorum. Genellikle Discord'da nadiren sesimin az geldiğini söyleyenler oluyor ama oyun içinde sesimin çok az geldiğini söylüyorlar. Bu durumdan pek memnun değilim. Equalizer APO başlattığım zaman açılıyor, harici kapalı duruyor. Mikrofon...
  11. X

🔥 Machenike G1 Pro Temu 971tl vergisiz Stok Yenilendi 🔥

Bana göre alırken şarjlı dongle al Alabilirsin ama bence şarjlı standlı bir ürün daha iyi olur kablolu şarj etmez biraz sıkıntı keşke g5lere ikili şarjlı stand bulabilsem
  12. X

🔥 Machenike G1 Pro Temu 971tl vergisiz Stok Yenilendi 🔥

machenike g5 pro var 2 adet bende ben gayet memnunum ama istersen x15 deneyebilirsin
  13. X

Çözüldü✓ 3 pinli switch önerisi

Bazı arkadaşlar konu dışı şeyler yazdığı için kendim araştırıp temudan aldığım switch 15-20 günde elime ulaştı sesi güzel tok isteyen alabilir.
  14. X

Ak820 pro derim ben ama ekransız modeli tercih edebilirsin
  15. X

Merhaba arkadaşlar güncel olarak ajazz ak820 pro klavyesini kullanmaktayım bazı tuşlarda basmama veya çok basma gibi sorunlar yaşıyorum ve sizlerden istediğim kaliteli uygun fiyatlı 3 veya 5 pinli switch öneriniz nelerdir. ? Hangi siteden temin edebilirim.
Geri