xsalazar isimli üyenin son içerikleri

1. X

Playstation Kolu İçin Şarj Aleti

Hocam bir tane ds 4 üm var ve ona şarj aleti almam gerekiyor hızlı şarjlı vb özelllikli bir kablo alsam faydası olurmu. Ek olaraktan biraz uzaktan oynamak istiyorum kablo uzunluğu beni rahatsız etmesin.
  2. X

Oyuncu Kulaklığı Önerisi

Hocam hem oyun hemde film için kullanılabilecek bir kulaklık arıyorum. Uzun ömürlü olmasını isterim. Cloud 3 ü çok önerdiler siz ne düşünüyorsunuz
  3. X

Samsung watch 6 classic dosya indirme

Hocam elimde samsung galaxy watch 6 classic bulunmakta . Saatin içine yüklediğim samsung internet uygulaması üzerinden herhangi bir dosya indirmek istiyorum nasıl yapabilirim ?
  4. X

Galaxy watch 6 classic dosya indirme

Hocam elimde samsung galaxy watch 6 classic bulunmakta . Saatin içine yüklediğim samsung internet uygulaması üzerinden herhangi bir dosya indirmek istiyorum nasıl yapabilirim ?
  5. X

LOGİTECH F310 MU F710 MU

Tetik hassasiyeti ve malzeme kalitesi çok daha iyi dendi
  6. X

LOGİTECH F310 MU F710 MU

Hocam kablosuzda ekstra özelliklerde var diyolar birde kablosu herhalde inceymiş yinede alınır mı? ?
  7. X

LOGİTECH F310 MU F710 MU

Hocam 700 tl fark ile f710 almaya değermi sizce. Kablolu veya Kablosuz benim için fark etmez
  8. X

Yardım STEELSERİES ARCTİS NOVA 1 VS LOGİTECH G335

Hocam 2000 - 2500 lira arası bütçem var başlıkta yazdığım kulaklıklardan birini almayı düşünüyorum hangisini almamı önerirsiniz yada bu fiyata başka bir kulaklıkmı önerirsiniz ?
  9. X

max 650 tl bluetooth kulak içi kulaklık

çift cihaz destekli olmas lazım max 700 olabilir
  10. X

20-30k gaming laptop

acelem var 30 k yı geçmemesi lazım
  11. X

Xbox 360'a kablolu gamepad bağlanabilirmi ?

mesela f310 kabul eder mi?
  12. X

Xbox 360'a kablolu gamepad bağlanabilirmi ?

Merhabalar bende xbox 360 elite var. bende hem pc için hemde xbox'ım için bir gamepad almak istiyorum.Kablolu xbox gamepad'i alsam kabul eder mi?
  13. X

Pc windows şifremi unuttum

Yok olmadı benim bilgisayar CMD istemcisini açmak istediğim zamanda şifre istiyo
  14. X

Şifremi unuttum diye bisey yazmiyo
  15. X

Arkadaşlar bilgisayarın giriş şifremi unuttum iiçerisinde özel bilgilerim var nasıl format etmeden açabailirim
Geri