Selamlar herkese. Pcpartpickerda şöyle bi uyarı aldım.
Liquid CPU Cooler may require a separately available mounting adapter to fit the MSI B650
Soğutucum Deepcool ls720 anakart msi b650 tomahawk wifi. Soğutucu 1700 anakart 1718 lga görünüyor. Kullanamayacağım anlamına mı geliyor?
Hocam bu kablo yamulmasından dolayı çok ekran kartı heba olmuş. Fiyat ortada ve bende inanılmaz şansız biri olarak riske atmıyım büyük olsun benim olsun dedim. Hemde kasa kurarken baya rahat ederim baya ferah bomboş mesafeler kalıyor. Zaten tv yanında arka kısımda durucak gözüme gözükmeyecek bile.
A tier FSP Hydro G 1000W ATX 3.0 aldım. Cpu sıralamasında ilk 10 da gözüküyor. Sanırsam sorun çıkartmaz. Kasa olarakta devasa corsair 7000d aldım maşallah tv kadarmış. Kablo eğilme bükülme olmadan takarım diye umut ediyorum
pny 4090 hakkında bir bilginiz var mı? Ve daha dün açılmış 3 haftalık asus 4090 da yanmış redditte. Takılı hali görüntüleride koymuştu sanırsam gayet düzgün ve kıvrımsızdı.
Hocam redditte bir dünya insan var testte yapan. Kablo tam takılı halde hafif biraz eğilse bile ısı değerleri inanılmaz artıyor, voltaj değişiyor. Kabloyu hiç bir şekilde bükmeden psu ulaştırılabilir mi? Birde hocam benim ekran kartım 600W değil 450W sınırlı. Bu bana ekstra fayda sağlar mı bu...
Herkese selamlar. Bir bilgisayar toplamıştım fakat internete sayısı azımsanmayacak kadar 4090 kablo ve psu tarafında erime sorunu yaşayan insan gördüm. En büyük sebebi kablonun eğilmesinden kaynaklıymış. Bu yüzden alabildiğim en büyük kasayı Corsair 7000D aldım. Psu içinde sıralama içinde A Tier...
Arkadaşlar amazondan aldığım bir ürünü iade etmek istedim.
İptal edilmeye çalışılıyor
Siparişiniz kargoya hazırlanıyor. Satıcıdan siparişi iptal etmesini istedik ve kendisinin yanıt vermesi birkaç gün sürebilir. Siparişin durumu değişir değişmez bir e-posta alacaksınız.
Diye bildirim geldi. İade...
Hocam şimdi öyle bişi dediniz ki psu kasayla birlikte geliyordu kargoyada verilmiş. Kargoyu iade edip iade alıp yeni kasa psu seçmem gerekiyor bu beni en az 10 gün bekleticek
Hocam herkes 850 gold yeter dedi şimdi siz böyle dediniz kafam karıştı. Yetmeme durumu var mı cidden? Kasa içi rgbde kullanmayacağım sevmiyorum öyle şeyleri
Benım için estetiğin hiç bir önemi yok açıkcası kasayı görmeyecem bile tv arkasında kalıcak. Kablolar her yerde olsa bile olur eğer sıkıntı çıkmayacaksa. benim yerimde olsanız matx mi tercih ederdiniz atx mi? Yukarda yazdığım sistemi rahat 6-7 sene kullanıcam sonra 6x serisine baştan kasa...
Bi sıvı soğutma gözümü korkutuyor onuda hallederim heralde ya. Hocam peki bu anakartı değişip mATX yerine msi ATX b650 toma wifi alsam nasıl olur? Wifi kullanabilirim ama aradaki 4k fiyat farkına değer mi?
Konuda yazıyor Cougar MX660
1692971186
Ordan arkadaşlar yardımcı oldu zaten sağolsunlar. Ben forum ismi yasaktır belki diye yazamadım ama nedense konuda 1-2 kişi yazdı fikir almak için birde buraya geldim. Reddite felanda yazdımda nedense insanların ilgisini çekmiyor
1692971214
Hocam bende...