xSeazer isimli üyenin son içerikleri

1. xSeazer

Öneri Bluetooth kulaklık önerisi

Evet haklısınız insanı düşündürtüyor fiyatı o yuzden anker q10i iyi bir seçenek gibi geldi
  2. xSeazer

Kulak üstü istediğimi belirtmeyi unutmuşum kusuruma bakmayınız 😬😬
  3. xSeazer

(Arkadaşlar benim gibi bu şekilde bir sürü konu açan var farkındayım neden açtın diyebilirsiniz maalesef sürekli fiyat ve kur değiştiği için güncel öneri almak istedim kusuruma bakmayın) bütçem max 1000 TL bluetooth kulaklık almayı düşünüyorum, aklımda JBL 500 serisi var ama konuya hakim...
  4. xSeazer

Alacağım PC ile şuanki monitörüm uyumlu mu?

Ha evet yanlışımı düzelttiğiniz için teşekkür ederim belirtmeyi unutmuşum
  5. xSeazer

Display port HDMI gibi görüntü bağdaştırıcıdır ve HDMI'dan daha iyi görüntü kalitesi verir ve evet görüntü bağdaştırıcları ekran kartına takılır ekran kartı olmadığı durumlarda anakarta takılarak görüntü sağlanabilir
  6. xSeazer

Yardım Google Chrome bağlantı hatası-indirme yasak sorunu lütfen yardım edin

Genelde böyle sorunlar antivirüs programlarının engellemesi yüzünden oluyor aynı dosyayı farklı bir siteden indirmeyide denyebilirsin ama dediğim gibi ilk önce antivirüs kapatıp dene
  7. xSeazer

Kasanın görüntü bağdaştırıcıları ile hiçbir alakası yoktur görüntü portları ekran kartı ve anakart üzerinde bulunur attığın sistemdeki ekran kartın zaten HDMI VE DVI destekliyor mönitöründe varsa display port kullanmanı öneririm yoksa HDMI kullanarak bağlantı yapabilirsin.
  8. xSeazer

Bu oyunu bilgisayarım kaldırır mı

Mudrunner zaten çok renksiz soluk bir oyun o yüzden zorlayacağını düşünmüyorum ama öyle aham şaham bir performansta bekleme
  9. xSeazer

Yardım Google Chrome bağlantı hatası-indirme yasak sorunu lütfen yardım edin

Antivirus kapatıp denediniz mi ?
  10. xSeazer

MONİTOR ONERISI 3K - 4K ARASI

Monitörünü nasıl istediğin de önemli Benim için renk doygunluğu çok önemli değil illa kavisli alıcam diyorsan VA panel bak, ha eğer tazeleme hızıda yüksek olsun renk doygunluğuda iyi olsun curved olmasada olur diyorsan kesinlikle IPS panel almanı öneririm bunun içinde donanım arşivi indirim...
  11. xSeazer

12gb ram vs 16gb ram

Performans artışı istiyorsanız ramleri DualChannel yapın rahatınıza bakın
  12. xSeazer

Çözüldü✓ Ekrankartımın fanları dönmüyor!!

Tabikide hayır belirttiğin sıcaklık ekran kartlarının yük altında kalabileceği en iyi dereclerdendir endişe edicek bir durum yok 80i görmediğin sürece devam :D
  13. xSeazer

M2 Sssd Okuma Hızı Düştü

Valla nereye baksam Hikvision ssd markasını kimse önermiyor ssd ile ilgili bir sorun olabilir ama umarım değildir bu tarz yavaşlama olayları aksi bir durum yoksa biraz teknolojik şans işi
  14. xSeazer

Çözüldü✓ Qhd 144hz ips kavisli monitör

IPS kavisli ?
  15. xSeazer

❌İndirim Bitti! Lenovo mouse 12.99 TL Trendyol

Hayda düşünemedik onu :D
Geri