xsentinel isimli üyenin son içerikleri

1. xsentinel

Steam anlık olarak gitti???

Steam şuanda internet var ama çevrimdışısın diyor yaşayan var mı?
  2. xsentinel

Gamakay MK61 garip bir sorun???

El kitapçığı çıkmıştı ona bakıyorum ama şuan dediğiniz gibi bir şey göremedim
  3. xsentinel

Hocam yazılımı var ama çok dandik maalesef yaptığınız ışık ayarları bile kapatıp açınca gidiyor öyle bir ayar bulamadım 1725400568 @MuratTheFounderOfGariban hocam önermişti kullanım açısından kesinlikle memnunum ama bu yazılım vs. konusunda zayıf maalesef
  4. xsentinel

Selamlar geçen sene aliexpressten gamakay mk61 klavye aldım şuan arkadaşla minecraft oynamak istedik. Oynarken bir yerde chunkları göstermem için f3+g yapmam gerekti şöyle bir sorunla karşılaştım klavyenin g,h,j,k gibi harflerinde klavyenin fabrika ayarlı olarak fn tuşuna bastığımızda çalışan...
  5. xsentinel

Yardım S23 FE pili rezalet resmen

İlk aldığım günden beri pek bir değişiklik yok evet normalde de instagram vesaire akşama kadar 5-6 saat gidiyor yani
  6. xsentinel

Yardım S23 FE pili rezalet resmen

Hocam ben kendim kullanıyorum telefonu bizzat ve böyle bir sorunla hiç karşılaşmadım pil oyunda bile 3 ssat gidiyor en az
  7. xsentinel

bu mouseları kullanan varmı kararsızım

Rival 3 1 yıllık kullanım tecrübem var bence gayet süper bir mouse olduğunu söyleyebilirim.Ama bir alternatif soracak olursan bence sensei ten de gayet güzel.Elim normale göre baya büyük olmasına rağmen rival 3 pençe tutuşta baya iyi.
  8. xsentinel

Kule tipi fan önerisi

i5 13400f ile kullanıyorum id cooling se214xtyi stress testinde 75 dereceyi geçmedi çok memnunum hem beyaz olması hem argb desteklemesi muazzam tam bir fp ürün
  9. xsentinel

Öneri 25-30 K arası telefon önerisi

Dediğim gibi bütçe 20 bin ile 30 bin arasında değişebilir ben S23 almayı düşünüyorum ama ondan daha iyi bir önerisiniz varsa danışayım dedim iyi forumlar :)
  10. xsentinel

12 gb vram 2k oyunlar için yeterli mi?

Fh5 de deneme şansım olmadı (param yok) ama Fh4 de rdr2 de falan hiç sıkıntı çıkarmadı extreme ayarlarda
  11. xsentinel

Yardım ASUS DUAL RTX 3060 Ti GDDR6X ısınıyor?

xpg valor air 1692080892 voltaj düşürmenin faydası olur mu?
  12. xsentinel

Yardım ASUS DUAL RTX 3060 Ti GDDR6X ısınıyor?

ekran kartım biraz fazla ısınıyor oyun oynarken 88 dereceyi görmüştü bir ara fan ayarı yaptım bu sefer ama soğutmak için 2700 rpm yapıyor ve çok ses çıkarıyor çözümü var mıdır veya bu kartta normal midir?
  13. xsentinel

12 gb vram 2k oyunlar için yeterli mi?

Bende 3060Ti 8gb var 2k da sıkıntı çıkarmıyor
  14. xsentinel

Fanı yanlışlıkla kırdım sıkıntı olur mu?

Yenisine ne önerirsiniz hocam mümkünse ışıksız olsun
  15. xsentinel

Fanı yanlışlıkla kırdım sıkıntı olur mu?

Evet gördüğünüz gibi çıkarayım derken 3 bacağını kırdım. Çıkma kırılma vs. olur mu değişsem mi?
Geri