Teşekkürler hocam son olarak bu sorun kabloyla alakalı olabilir mi acaba? Çünkü bilgisayarı ilk açtığım zaman hiçbir sorun yok bi yarım saat sonra falan başlıyor.
Teşekkürler hocam şimdi aradım konuştum kodu verdi ürünün içine yaşadığınız sorunu kağıda yazın yurtiçi kargo ile gönderin dedi. Yapacak bir şey yok artık beklicez sağlık olsun.
Vatan bilgisayardan sipariş vermiş olduğum Asus TUF VG249QL3A monitörü bugün elime ulaştı. Kargoyu teslim alırken kutuya iyice baktım hiçbir darbe almamış ve açılma falan yoktu fotoğraflarınıda çektim zaten. Fakat monitörü bağladıktan sonra 1 adet ölü piksel ve oyunda şöyle bir şey farkettim...
Vatan bilgisayardan sipariş vermiş olduğum Asus TUF VG249QL3A monitörü bugün elime ulaştı. Kargoyu teslim alırken kutuya iyice baktım hiçbir darbe almamış ve açılma falan yoktu fotoğraflarınıda çektim zaten. Fakat monitörü bağladıktan sonra 1 adet ölü piksel ve oyunda şöyle bir şey farkettim...
Büyük ihtimalle kargo pazartesi veya salı ulaşacak elime ve bende evde olmadığımdan dolayı pazar günü mağazadan almak istedim. Evde küçük kardeşim var sadece (13 yasında) kargoyu teslim alır ürün hasarlı çıkarsa diye korkuyorum.
1719693697
Böyle bir durum yaşarsam ne yapmam lazım?
İnternet üzerinden Vatan bilgisayardan monitör siparişi verdim henüz kargoya falan verilmedi kendim gidip şubesinden alabilir miyim? Yoksa vermezler mi kargoyla mı gelir?
5k bütçem var hangi monitörü alacağımı bilmiyorum önerisi olan varsa yazabilir.
Düşündüğüm monitörler;
https://www.incehesap.com/msi-g2712f-27-ultra-rapid-1ms-180hz-adaptive-sync-ips-full-hd-gaming-monitor-fiyati-71481/?utm_source=akakce.com&utm_medium=referral&utm_campaign=quickview&v=1.30.2...
Bu monitörü almayı düşünüyorum sizce alınır mı? Veya bu fiyata başka önerisi olan var mı?
Alıcağım monitörün linki:
https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-aoc-27g4x-27-1-ms-full-hd-pivot-ips-oyuncu-u-fiyati,534387835.html
Dragos 165hz 1ms monitörüm vardı kırıldıgı için yeni monitör alıcam ama bu konuda pek bilgim yok. Güzel monitör önerisi olan var mı 3-4k bandında. Genellikle oyun için kullanıyorum.
Oynadıgım oyunlar; Valorant - CS
Sistemim: 1050ti R5 3600