xShawnn isimli üyenin son içerikleri

1. X

Yardım Vatan Bilgisayar Monitör Arızalı Çıktı

nereye mesaj atıyoruz 1719934914 vatan bilgisayar sitesinden aldım
  2. X

monitörle birlikte kutuda gelen dp ile bağlandım
  3. X

Teşekkürler hocam son olarak bu sorun kabloyla alakalı olabilir mi acaba? Çünkü bilgisayarı ilk açtığım zaman hiçbir sorun yok bi yarım saat sonra falan başlıyor.
  4. X

Teşekkürler hocam şimdi aradım konuştum kodu verdi ürünün içine yaşadığınız sorunu kağıda yazın yurtiçi kargo ile gönderin dedi. Yapacak bir şey yok artık beklicez sağlık olsun.
  5. X

Bizzat kendim götürsem mağazasına olur mu bidaha hiç kargo vs beklememek için
  6. X

Vatan bilgisayardan sipariş vermiş olduğum Asus TUF VG249QL3A monitörü bugün elime ulaştı. Kargoyu teslim alırken kutuya iyice baktım hiçbir darbe almamış ve açılma falan yoktu fotoğraflarınıda çektim zaten. Fakat monitörü bağladıktan sonra 1 adet ölü piksel ve oyunda şöyle bir şey farkettim...
  7. X

Yardım Vatan Bilgisayar Monitörü Arızalı Geldi

Vatan bilgisayardan sipariş vermiş olduğum Asus TUF VG249QL3A monitörü bugün elime ulaştı. Kargoyu teslim alırken kutuya iyice baktım hiçbir darbe almamış ve açılma falan yoktu fotoğraflarınıda çektim zaten. Fakat monitörü bağladıktan sonra 1 adet ölü piksel ve oyunda şöyle bir şey farkettim...
  8. X

Yardım Vatan Bilgisayardan Monitör siparisi

Büyük ihtimalle kargo pazartesi veya salı ulaşacak elime ve bende evde olmadığımdan dolayı pazar günü mağazadan almak istedim. Evde küçük kardeşim var sadece (13 yasında) kargoyu teslim alır ürün hasarlı çıkarsa diye korkuyorum. 1719693697 Böyle bir durum yaşarsam ne yapmam lazım?
  9. X

Yardım Vatan Bilgisayardan Monitör siparisi

İnternet üzerinden Vatan bilgisayardan monitör siparişi verdim henüz kargoya falan verilmedi kendim gidip şubesinden alabilir miyim? Yoksa vermezler mi kargoyla mı gelir?
  10. X

Max 5k monitör önerisi

Kanka bende aynısından almayı düşünüyorum nasıl monitör memnun musun?
  11. X

Yardım Hangi Monitörü Almalıyım?

5k bütçem var hangi monitörü alacağımı bilmiyorum önerisi olan varsa yazabilir. Düşündüğüm monitörler; https://www.incehesap.com/msi-g2712f-27-ultra-rapid-1ms-180hz-adaptive-sync-ips-full-hd-gaming-monitor-fiyati-71481/?utm_source=akakce.com&utm_medium=referral&utm_campaign=quickview&v=1.30.2...
  12. X

Yardım AOC 27G4X 27" 0.5 ms Full HD Pivot IPS Oyuncu Monitörü alınır mı?

Bu monitörü almayı düşünüyorum sizce alınır mı? Veya bu fiyata başka önerisi olan var mı? Alıcağım monitörün linki: https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-aoc-27g4x-27-1-ms-full-hd-pivot-ips-oyuncu-u-fiyati,534387835.html
  13. X

3-4K bandında monitör önerisi olan var mı?

Dragos 165hz 1ms monitörüm vardı kırıldıgı için yeni monitör alıcam ama bu konuda pek bilgim yok. Güzel monitör önerisi olan var mı 3-4k bandında. Genellikle oyun için kullanıyorum. Oynadıgım oyunlar; Valorant - CS Sistemim: 1050ti R5 3600
  14. X

Kırılan monitör düzeltilir mi?

3.5k bandında önerdiğiniz monitör var mıdır peki?
  15. X

Kırılan monitör düzeltilir mi?

Anlık sinirle monitöre yavaşça yumruk attım ekranı çatladı bunu yaptırabilir miyim yoksa yenisini almak şart mı? Model marka: Dragos WarTron G-271FG 1MS 165HZ
Geri