Konuyu mu değiştiriyorum ? 😂
Tamam sen öyle diyorsan öyledir abi ben Gidip Kakolu Sütümü içecem Sonra Beşikte yatarım herhalde 😂
Neyse şaka bir yana...
road 96 chill sakin kafada eglenebileceginiz bir oyun bir bakın isterseniz ayrıca xbox gamepass de vardı enson ama gene uygulamasında 180 tl steamde biraz...
XKŞLİSAJMGLŞKXADSLŞKGJHN nasıl konuyu degistiriyosun :D saat gece 3 haberin olsun
1735861511
Neyse boş ver Roblox'a dünya'nın en büyük platformu diyorsun...
XŞKİASJGİLŞKXAJMGİKLAJXHSNG kanka senin iq 5 den düsük oldugu kesit yapay zeka sana diyorki kesinligi olmayan bilgi sen internetteki tüm kaynaklardan...
XLASJKNGLXŞAJSNHMGLŞAHN anlıyorum kanka chatgpt bile sana teoride demis internetteki tüm kaynaklar yanlıs inanilmaz bi insansın
hem bana demiş kabullenmeyi...
sonuc olarak oyun platformu ve ücretsiz :D üstelik steamın online çevrimiçi sayısı genelde aylık aktif oyuncu sayısı 70m robloxun aktif oyuncu sayısı aylık...
3k civarı webcam bakıyorum 2.el fiyatı ortalama 3k ya çok rahat bulunuyor biraz eski oldugu icin tereddüt ediyorum hala alınır mı sizce yoksa daha güncel...
katılıyorum bu konudaki cıkarımları inanılmaz garip neye göre bu sonuclar veriliyor hala anlamıs degilim
1735746506
19 yasındayım ve oynuyorum acıkcası...
Olmadı. Alternatif 2 3 ve 4ü mü kurmalıyım?
1735744894
Tamam bekleticem kusura bakmayın.
1735745088
2 olmadı 3altarnetif 2 çalışmadı 3 te ise sadece...