xSparkua. isimli üyenin son içerikleri

1. xSparkua.

BMW 320i BMW 320D BMW 116 İ Hangisini Almalıyım?

yani illa bmw istediginiz icin yapıcak bise yok alabileceginiz en düşük kmlerde bakın ağır bakımları yapılmış ve yağ pompası değiştirilmiş olursa daha iyi olur kaput değişen olmasın bmw de ön taraftan kaza yapınca geri toplanmıyor bunun dışında pek bi önerim yok
  2. xSparkua.

116i de n13 var cok hassas bi motor yağını sürekli değiştirmen gerekiyo yanlısım yoksa 116 dizelde b37 motor var düzgün kullandıgınız sürece size 116i motorun 5 de 1 i kadar masraf yaratır
  3. xSparkua.

hocam 116'ların benzinlileri biraz sıkıntılı tavsiyem dizel almanız yönünde 116 alıcaksanız
  4. xSparkua.

kanka bütce düz 1milyon ise pek bulasmanı tavsiye etmem acıkcası cünkü su kacakları yağ kacakları vb derken bu kmlerdeki bi araç için biraz fazla ödersin ama illa ki bmw istiyorum dersen triger kayışı yeni değişmiş 2013 civarı 320d bakabilirsin yağ pompası da değişmiş olursa cok daha iyi olur...
  5. xSparkua.

hop bir bmw sürücüsü olarak damladım hocam bütceniz tam nedir ona göre
  6. xSparkua.

Antifriz yerine saf su ile ne kadar kullanabilirim

özellikle araştırdım yeşil ht-12 kullanmam gerekiyormuş onu aldım şuan deviri fazla yormadan basmadan kullanmaya çalışıyorum
  7. xSparkua.

yani yaklaşık 1 haftadır falan yok
  8. xSparkua.

yok yok su pompası , radyatör hortumunu vb sipariş ettim perşembe günü komple boşaltıp tekrardan karışımlı ready to use antifriz ile yenileyicem fakat suanlık sizce elimdeki fazlalık 1lt antifrizi kullanayım mı 1777144265 hatay da bazen sıcaklık olabiliyo evet
  9. xSparkua.

hararete dikkat ediyorum sizce şuanlık 1litre kadar elimde fazladan antifriz var kullanayım mı 3-4 gün icin gerek yok mu
  10. xSparkua.

Merhaba aracımda su kaçakları başladı bu yüzden yeni parçalar sipariş ettim fakat gelmesi perşembe gününü bulur dediler şu an araçta sadece saf su var antifriz yerine sıcak bi bölgede yaşıyorum böyle kullanmak 3-4 günlügüne fazla bir sıkıntı cıkarır mı
  11. xSparkua.

Formentor alırken hangi opsiyonlara dikkat etmeliyim , nelere dikkat etmeliyim

hayırlı aksamlar arkadasıma formentor bakıyoruz 2023 model elektrikli sıkıntısı olmayanlardan ortalama opsiyonlarını bilen var mı formentor alırken dikkat etmem gereken
  12. xSparkua.

Max 200-250k araba önerisi

hocam bu bütcede alacagın her araba illa sorun cıkartacaktır ortalama 400 e falan hyundai getz den başlıyo sorunsuz arabalar o yüzden durum biraz size kalmıs
  13. xSparkua.

MOUSE ÖNERİSİ BÜTÇE 5K

uzun zamandır v2 pro kullanıyorum razer gercekten bu işi yapıyo ya diger kullandıgım tüm ürünlerde bi sıkıntı oluyo
  14. xSparkua.

A50 mi blackshark v3 pro mu g pro x 2 mi

hocam ben acıkcası su an blackshark v3 pro ve a50 arasındayım nova pro pek cazip gelmiyor acelem yok indirim bekliyorum ya su an bir tık arkadaşın dedigi gibi şişirilmiş fiyatlar ama alıcaksanız bu ikisdinden biri bence
  15. xSparkua.

A50 mi blackshark v3 pro mu g pro x 2 mi

o zaman su an zaten acelem yok ya belki incehesap indirimine falan düser ona bekliyim v3 pro ya da a50 bekliyicm sanırım
Geri