yani illa bmw istediginiz icin yapıcak bise yok alabileceginiz en düşük kmlerde bakın ağır bakımları yapılmış ve yağ pompası değiştirilmiş olursa daha iyi olur kaput değişen olmasın bmw de ön taraftan kaza yapınca geri toplanmıyor bunun dışında pek bi önerim yok
116i de n13 var cok hassas bi motor yağını sürekli değiştirmen gerekiyo yanlısım yoksa 116 dizelde b37 motor var düzgün kullandıgınız sürece size 116i motorun 5 de 1 i kadar masraf yaratır
kanka bütce düz 1milyon ise pek bulasmanı tavsiye etmem acıkcası cünkü su kacakları yağ kacakları vb derken bu kmlerdeki bi araç için biraz fazla ödersin ama illa ki bmw istiyorum dersen triger kayışı yeni değişmiş 2013 civarı 320d bakabilirsin yağ pompası da değişmiş olursa cok daha iyi olur...
yok yok su pompası , radyatör hortumunu vb sipariş ettim perşembe günü komple boşaltıp tekrardan karışımlı ready to use antifriz ile yenileyicem fakat suanlık sizce elimdeki fazlalık 1lt antifrizi kullanayım mı
1777144265
hatay da bazen sıcaklık olabiliyo evet
Merhaba aracımda su kaçakları başladı bu yüzden yeni parçalar sipariş ettim fakat gelmesi perşembe gününü bulur dediler şu an araçta sadece saf su var antifriz yerine sıcak bi bölgede yaşıyorum böyle kullanmak 3-4 günlügüne fazla bir sıkıntı cıkarır mı
hayırlı aksamlar arkadasıma formentor bakıyoruz 2023 model elektrikli sıkıntısı olmayanlardan ortalama opsiyonlarını bilen var mı formentor alırken dikkat etmem gereken
hocam bu bütcede alacagın her araba illa sorun cıkartacaktır ortalama 400 e falan hyundai getz den başlıyo sorunsuz arabalar o yüzden durum biraz size kalmıs
hocam ben acıkcası su an blackshark v3 pro ve a50 arasındayım nova pro pek cazip gelmiyor acelem yok indirim bekliyorum ya su an bir tık arkadaşın dedigi gibi şişirilmiş fiyatlar ama alıcaksanız bu ikisdinden biri bence