xspayz isimli üyenin son içerikleri

1. X

Bilgisayarım işlem görmüyor

kanka mouse hareket ediyor ama hiç bir şey çalışmıyor. mesela bir dosya açık x e basıyorum kapanması icin kapanmıyor. bilgisayarı kapatmak istiyorum windowsa girip kapata tıklıyorum hatta alt f4 yapıp kapatmaya calısıyorum yine kapanmıyor. HDD kaynaklı olabilir mi? Bu arada cevap verdiğin için...
  2. X

Bilgisayarım işlem görmüyor

Arkadaşlar merhaba, Bilgisayarım işlem görmüyor nasıl yazacağımı bilemedim böyle yazdım. Bilgisayarım bir süreden sonra(ne kadar bilmiyorum belli bir süresi yok olunca oluyor) islev görmemeye baslıyor. Yani hic bir dosyayı kapatamıyorum açamıyorum hatta bilgisayarı bile kapat düğmesine...
  3. X

Rival 3 mouse ile klavye rgb sini ayarlama

tamamdır teşekkürler
  4. X

Rival 3 mouse ile klavye rgb sini ayarlama

Arkadaşlar selam. Hangi konu uzerınde acacagımı bilemedim klavye üzerinden actım. Bende cooler master ck550 var ve bugun bimden steelseries rival 3 aldım. Rival 3 ile klavyemin rgbsini nasıl senkronize yapabilirim bilgisi olan var mı?
  5. X

GTX 1650 ile mining yapılır mı?

eyvallahh cevaplarınız için
  6. X

GTX 1650 ile mining yapılır mı?

Sorum açıklamamdaki gibi. Sizce gtx 1650 ile kartı zorlamadan mining yapılır mı? Yapılırsa ne kadar kazançlı olur kazançlı olur mu? Dalga geçmeden cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler. Bu arada kart gigabyte gtx 1650 windforce oc 4 gb gddr6 128 bit
  7. X

Bilgisayarım kendi kendine kapanıyor.

Bilgisayarım kendi kendine kapanma yaşıyor özellikle valorant oynarken veya oynadıktan sonra. Hicbir sey olmamıs gibi oyunumu oynarken droplar yemeye baslıyorum az sonra oyunu kapatsam da bi anda ekranım donup siyah ekrana düsüyorum. Bilgisayar kendini kapatmadan yeniden baslatıyor. Isınma...
  8. X

HP OMEN Encoder mı Logitech g213 mü?

kimse tavsiye etmedi sorunları varmış
  9. X

merhaba, sizin incelemenizi okudum Harflerde silinme gibi bir durum olabilir mi?
  10. X

sağolun arkadaşlar
  11. X

HP OMEN Encoder Chery mx brown switch mi logitech g213 mü?
  12. X

500 TL klavye önerisi

hocam 600 lira gibi bir fiyata everest rampage alınır mı sizce? Diğer atıtğınız linke de ulaşamıyorum ve fiyat 1400 lira diye gösteriyor diğer sitelerde
  13. X

500 TL klavye önerisi

Hocam bunu aklımda tutucam, rgb klavye tavsiyelerinde var mıdır? 1623220289 O klavye çok küçük geldi gözüme ya ve birde TR de satılmıyor sanırım
  14. X

500 TL klavye önerisi

Arkadaşlar senelerdir mekanik hisli çakma bir klavye kullanıyorum 60-70 liraya aldığım. Artık güzel bi klavyeye geçme vakti geldi diye düşünüyorum. Bütçem 600 e kadar da çıkabilir. Red switch olursa daha iyi olur güzel bir klavye önerebilir misiniz? Ve birde numpadları olursa güzel olur.
  15. X

Kabasakal ve Foxngame güvenilir midir?

hiçbir sıkıntı yaşamadın değil mi şu zamana kadar? Canlı destekleri falan nasıl acaba?
Geri