sey dostum oneri istemistim tesekkurler fakat su an alamayacagim ozur dilerim(!)🦍🦍🦍
1680894466
SADECE ONERI ISTIYORUM SIKIMSONIK CEVAPLAR ALMAYACAKSAN NIYE ONERI ISTIYOSUN VB SEYLER YAZMAYIN SIZE NE *** ONERI YAZIYOSAN YAZ BELKI 3 AY BELKI 1 YIL SONRA ALICAM SENI NE KADAR ILGILENDIRIYO ***...
almayacagimi kim soyledi
1680893978
para benim param kardesim sadece oneri istedim ister alirim ister vazgecerim almam orasinin da seni ilgilendirdigini dusunmuyorum acikcasi.
reis 4080 sistem dizmistim millet bu fiyata 4090 alirim dedi ben de 4090 seciyim dedim simdi de oyun icin 4090 gereksiz diye makara geciyo millet ag neyse eyvallah kafama uyani alicam su okul bitsin bi.
belki su anlik planlarimda yoktur fakat gelecek icin sistem onerisi alamaz miyim belki fikir degistiririm dizustu almayi dusunurum yine kardesim senin gibi millete salca olsan basibos insanlar sinirimi bozuyor, milletin vaktini niye calayim insanlar zorla mi sistem onerisi yaziyorlar. sarjm az...
hadi almicam diyelim merak edip soramaz miyim ne bu tavir kardesim beni mi takip ediyosun a
1680888009
eyvallah sarjim az inceleyecegim sonra.
1680888220
lIsser kardesim acilen olgunlasman gereken konular var.sacma sapan cocukca tavirlar sergileme.
x trio suprim arasindaki fark ne, 360mm sectim.
basligi actim yazan yok anlamak istedigimi anliyorum degil, baslik ac ve site onermekten baska bi tavsiyen olmadi kardesim, iyi aksamlar.