xSyn isimli üyenin son içerikleri

1. X

Bilgisayar power tuşuna bastıktan 30 saniye sonra geri kapanıyor.

Arkadaşlar size haber vermeyi unuttum. Maalesef kötü haber geldi. Anakartım yanmış :( yardım eden herkese teşekkür ederim
  2. X

HDD’yi çıkartınca sorun devam etti hala kapanıyor herhamgi bir görüntü bile vermeden zaten monitör No Signal diyor
  3. X

maalesef sorun hdd’de değilmiş ve mouse ve klavyeyi zaten 2 farklı portta denedim
  4. X

abooo içindeki verileri kurtarma ihtimalim olabilir mi?
  5. X

klavyenin ışığı geliyor mouse’un gelmiyor 1610265260 evet
  6. X

ortalama 30 saniye ama 15 saniye altı hiç olmuyor
  7. X

acaba bios ile ilgili bir sorun mu var, çünkü kulaklığımın mikrofonu kendi üzerinden donanımsal olarak kapatılabiliyor ve kapatıldığında mikrofonun üzerindeki ışık sönüyor, ve bilgisayar daha boot ekranına gelmeden kulaklığımın mikrofunun üzerindeki o ışık kapalı oluyor boot ekranı gelince...
  8. X

onuda yaptım maalesef biriey değişmedi :(
  9. X

ekran kartını çıkarıp görüntüyü anakarttan almayı denedim olmadı, bios pilini çıkartıp taktım olmadı, ramleri çıkartıp taktım olmadı
  10. X

peki bunu psu veya herhangi yeni bir parça almadan çözmem mümkün olabilir mi? çünkü yeni parça veya bilgisayar alacak durumum yok ve bilgisayar zaten 6 yıllık
  11. X

ama PSUdan kaynaklı olsaydı bilgisayar 30 saniye boyunca açık kalırmıydı? ama değişik bir şekilde görüntü alamıyorum
  12. X

Bilgisayarıma bağlı bir kablo yüzünden kasam devrildi, devrildikten ilk 30 saniye sonra bilgisayar hala açıktı ama sonra kapandı, tekrar açmayı denediğimde ise ekrana görüntü gelmedi ve 30 saniye sonra tekrar kapanıp açıldı ve bu sürekli tekrarlandı. Power Supply fanı dönüyor statik elektrik...
Geri