xTheoden isimli üyenin son içerikleri

1. X

Teknobiyotik Sahtekarlık Samsung SSD 990 PRO 2 TB ürün Garanti Dışı Sahte

Evet bu işin peşine bende düştüm konuyu açarken ben özetle bahsettim ancak bu süreç içerisinde yaklaşık 4 saatlik telefon trafiği sonucunda bir çok firma bir çok yetkili servis ile bu ürün hakkında konuştum. ( az önce başka bir şey yazmıştım ancak elimde patlayan baska bir ürün ile karıştırdım...
  2. X

Buraya ve diğer forumlara açtığım konuları kaldırma hakkının sadece bana ait olduğunu DÜŞÜNMÜYORUM. Benim zihniyetime göre ben sadece bir ürün satın aldım ve yaşadığım sorunları size olabildiğince tarafsız bir şekilde aktarmaya çalıştım. Talebim sadece bilgi görüş ve önerilerdi. Benden daha...
  3. X

Merhaba yorumunuz için teşekkür ederim. Garanti durumunda farklılık olması durumunda " farklılık icap eden, farklılığa sebep olan kişi veya tüzel kişilik tarafından bu bahse konu işin eylemin sonucunda; doğacak olan FARKLILIKLAR, KAPSAM DIŞINDA KALACAK HAKLAR, MAHRUMİYETLER gibi hususlar sebep...
  4. X

Konunun takipcisiyim, destekleriniz yorumlarınız görüşleriniz için teşekkür ederim. Sonuç ile ilgili sizleri bilgilendireceğim. Şu aşamada SAMSUNG 990 PRO 2 TB SSD modeli ve Satıcısı Teknobiyotik olan ürün için; emin olduğumuz konular: 1 Ürünün Yurt Dışından temin edildiği, ( neresi olduğu...
  5. X

Hmm o zaman ürün orjinal veya orjinale yakın çakma mı diyebiliriz. kafamız iyice karıştı. peki madem orjinal neden magican programında çalışmıyor. forumdaki arkadaşların SSD leri çalışıyormuş. Teşekkürler bilginiz için
  6. X

Öneri Monitör Seçimi Yardım

Bende MSI derim ancak Satıcıya dikkat etmenizi şiddetle öneririm. Düzgün bir satıcı değilse biraz fazla verin güvenilir yerden alın.
  7. X

Ancak bu veriler ürünün vaat ettiği değerden düşük. Aynı sistem ile Samsung 980 PRO 2TB modeli Samsung Magicanda 6973 okuma, 5164 yazma veriyor. iki ürün arasında 1800+ TL fark var..
  8. X

Ürün şuan Teknobiyotik'te iade için gönderdim kabul edilmedi 27 Mart tarihine kadar bana geri göndereceklerini söylediler geldiği zaman yapabilirim ve bu konuya paylaşırım. 1679606813 Teşekkür ederim bende öyle düşünüyorum. Ürünün Orjinal olduğuna dair elle tutulur bir verimiz yok. Belki...
  9. X

Kutu üzerindeki barkod okumadı. iPhone kullanıyorum. Barkodlar çok kücüktü ve ben böyle bir sorunla karşılaşacağımı hiç düşünmedim. Sizler daha iyi bilirsiniz, 14 gün koşulsuz iade kapsamında ürünü açsam ürün sağlam olsa dahi iade hakkım yok mu? sonuçta bu ürün hijen veya yazılım veya hizmet...
  10. X

Evet sizin SSD nizin kutusu çok farklı. Benimki asla böyle değil.
  11. X

Hayır bu hızları alamadım. Ürün kopyalama yaparken ani hız düşüşleri yapıyordu. İlk şüphelenmem orda oldu. Daha sonra olaylar bu şekilde gelişti ve Donanım Arşivi youtube kanalında da sahte ürünlere yönelik videolar görünce araştırmaya başladım.. Aynı videoları Technopatta da gördüm..
  12. X

Ürünün dış kutusundaki Yuvarlak Siyah Bant a ve içinden çıkan kitapçıktaki siyah banta bakar mısınız. Renk tonu nasıl ?
  13. X

Magicanda görünen seri numarasının sonunda ekstradan V harfi var. geri kalan kısmı aynı. Her iki seri numarası ile de sorgulama yapıldığında ürün kaydı çıkmıyor.
  14. X

Elimde yalnızca bu fiziki görseller var. Belki birşeyler gözünüze çarpabilir. Yorumunuz ve yardımlarınız için teşekkür ederim. 1679605984 İnternette yaptığım bazı araştırmalar sonucunda Samsung Marka SSD lerin sahte ile çakması arasında Koruma Bandının Renk Tonu farklı oluyormuş.. Benim...
  15. X

Çok teşekkür ederim. Bir ürünün Türkiyede çalışıp Almanyada çalışmaması veya tam tersi olması zaten garip gelmişti. Sonuç olarak taşınabiliriz Pilot olabiliriz, Gemi kaptanı olabiliriz ülke ülke gezmeye çıkabiliriz. Ancak olayın sıcaklığı ve hayal kırıklığı bu düşünceden beni uzaklaştırmış..
Geri