xthepatates isimli üyenin son içerikleri

1. xthepatates

Clx 250 mi Dominar 250 mi?

Fren değil grenaj hocam
  2. xthepatates

Clx 250 mi Dominar 250 mi?

Grenaj dandik diyolar, ne kadar doğru
  3. xthepatates

❌İndirim Bitti! Durex Intense Uyarıcı Jelli ve Tırtıklı Prezervatif 20'li 199 TL

Bu bahtımızla torunlara miras kalır jelatini üstünde
  4. xthepatates

Gratis Her Ürün De %70 İndirim

Şu gratise topluca dava açamıyoz mu ya, normalde 200tl ye sattığı ürüne 500tl yazıyor sonra %70 indirim deyip 150tl ye satıyor.
  5. xthepatates

🔥İndirim Neeko Oda Aydınlatma Sistemi Full Rgb Full Renk 493 TL

Sadece kumandalıda var, bluetooth olanı sadece bluetooth bağlı cihaz sesine göre değişiyor
  6. xthepatates

❌İndirim Bitti! Havit Fuxi H3-Plus Kablosuz Oyuncu Kulaklığı ₺2379

Havitte kablosuz herhangi bişey almayın
  7. xthepatates

İlk Araba Önerisi Lazım Yardım Edermisiniz ?

Hocam satmak için alıyosa clio alsın, kıyasladığınız arabalara göre malzeme kalitesi olsun, donanım olsun daha iyi bir araba, 4 control meselesinde ise mesela her arabanın rot ayarı bozulur değil mi ama öyle kalmaz sonsuza dek, bunda da akü ömrünü doldurduğunda kalibrasyonu bozuluyor, gidiyosun...
  8. xthepatates

1.3 tce olan bütün arabalar için geçerli dediğiniz, 1.6 da ise en büyük sorun zincir, onu da alırken zincirine bakacaksın, 160 lığı alırsan başın ağrıyabilir çünkü iki turbo var, 130 luğu alırsan bu konuda da başın ağrımaz, 1.5 de kuru kavrama hayattan soğutur ama 1.6 da ıslak kavrama doğru...
  9. xthepatates

O paraya 130 bin ve altında nokta hatasız tramersiz bile bulursun
  10. xthepatates

Talisman
  11. xthepatates

Garanti Bankası Steam De 300 Harcamaya 300 TL Bonus

İphonelerde bonus flash ı açabilen var mı?
  12. xthepatates

🔥İndirim 🔥Hepsiburada Tıkla Kazan🔥

1785695577 600/150 kişisel bakım geldi
  13. xthepatates

🔥İndirim Sparx Bulaşık Makinesi Tableti 40 Adet Tanesi 4.25 TL

Geçen marketten nohut aldım tanesi 0.07tl ydi
  14. xthepatates

2012 Jetta mı 2020 Egea mı

İlla yeni kasa bir araba alacaksan egeayı al, bütçen çıkışınca kaliteli yerlerde turbo + remap yaptır, hiç o topa girmek istemiyorum benim nakit param biraz daha çıkıyor diyosan zaten 1.6 al, ama 1.4 kalacaksa atmosferik o zaman başka araç al, ki o yılda düşük km olsa bile 1.2 tsi da seni üzecektir.
  15. xthepatates

🔥İndirim Fossil Autocross 5 Atm Full Paslanmaz Çelik 3.079tl Koşşş 🔥

Hocam bu fiyata alınacak bir mtp serisi casio ile kıyaslandığında aşırı fazla kalite farkı var, yine de gelince bakacağım bende, seiko citizen orient falan da zaten 10 binin altına doğru düzgün saat yok, mantık doğru, yaklaşım yanlış
Geri