2012 90hp connect aracımla bugün yolda giderken bir anda hava sesi gelmeye başladı ve çekişten düştü, turbo devreye giriyor ama hortumlarda basınç yaratmıyor sadece anlık gaza oturunca şişiriyor, turbo boş yere dönüyor ve egzozdan siyah duman atıyor, olay anında kenara çekip baktığımda turbo...
Yazılım ve backlight dışında panel olarak bir fark olabileceğini düşünmüyorum, bu da dahil olmak üzere 300-310-320hz olan ve 24.5 inç olan philips dahua lenovo rampage msi aoc cart curt hepsi aynı panel, tek farkları tasarım, arayüz, yazılım ve backlight. Şunu da belirteyim, ben de aynı paneli...
Hüçbir fark yok demek biraz yanlış oldu ancak mesela onvo 3 bin tl lik iş yapıyosa dyson 5 bin tl lik iş yapıyor, bu benim deneyimim belki de benim kullandığım dyson miladını doldurmuştu bilmiyorum.
Konuyla alakasız ancak bu ürüne böyle paralar vermek aşırı saçma, 1 ay önce onvonun ovds01s x plus mı ney yanlış değilsem 3000tl ye aldım ve dysonla arasında hiçbir fark gözlemleyemedim.
Az daha ekleyin şunu alın 10 sene kullanın
https://www.akakce.com/tablet/en-ucuz-lenovo-idea-tab-pro-zae40185tr-256-gb-12-7-fiyati,1127834391.html
1777160246
Dandik 60 hz olede para vereceğinize kaliteli 144 hz ips alın daha iyi
Aktif olarak 2 aydır kullanmaktayım, genel olarak tavsiye ederim. Ben 6700tl ye aldım pf 4 taksit olması lazım, 1 adet sağ üstte ölü piksel çıktı ama göz ününde olmadığı ve rekabetçi oyunlarda üst karakter tablosuna denk geldiği için iade etmedim, inanılmaz derecede ips glow var ama oyunlarda vb...
Önerim 40k ya temiz değişensiz işlemsiz pil 90 üzeri yd 16 pro max, 2-3 ay da idarelik alınacak 15k ya basit ufak kusurları olan 14 pro/13 pro max. 4+4 8 ay yapsa da daha hiçbirzaman tam 8 ayda kapandığını görmedim, örneğin geçen yıl yılbaşından beri açık olmasına ve aktif kullanılmasına rağmen...