xthepatates isimli üyenin son içerikleri

1. xthepatates

❌İndirim Bitti! Asus Rog Ryujın Iıı 360 ARGB Extreme Asus Kampanyası ile 12,109 TL

Her seferinde şu konuları RYUJI zannediyom ya
  2. xthepatates

5-6 milyon bütçe internet cafe açmak mantıklı mı

Hocam mersindeyim, son dakika alıcı 3 milyon kadarını nakit yerine 3-4 değerinde bir arsayla takasa girelim satamadım dedi, ben de vazgeçtim, şuanda başka bir alıcı var eğer ki verebilirsem istediğim iş olan oto bakım ürünleri imalatına girmek istiyorum, muhtemelen gelen paranın bir kısmına...
  3. xthepatates

5-6 milyon bütçe internet cafe açmak mantıklı mı

Hocam vazgeçtim ve şuan onun yerine ticarete ve imalata atılmaya karar verdim, geçtiğimiz 2-3 aydır oto bakım ürünleri üzerine çeşitli argeler yapıyorum. Şuanda son ürünler hazır sayılır yarın veya diğer gün sevkiyata verecekler hammaddeleri. Bir esnaf olarak 2. bir dükkanın daha kahrını çekmek...
  4. xthepatates

❌İndirim Bitti! Steep Fren Balata Temizleyici Sprey 500ml 2 Adet 155 TL

Dolum tesislerinde satışı 30-40tl, aslında anlaşıp direkt baskısız düşük maliyetli alacaksın şöyle 100-200 tane
  5. xthepatates

Öneri Araba Tavsiye (Acemi)

Evet hocam mesela 10 yaşında 1.9tdi caddy ile öğrendim, 13 yaşında lineaya geçtim 17 yaşında connecte geçtim, 20 de şuan elimin altında 2 logan 1 kangoo 1 connect 1 doblo 1 şahin var ama hala ben bile yeri geliyor kaza yapıyorum, yeri geliyor jantı sürtüyorum, yeri geliyor aynayı tıklatıyorum...
  6. xthepatates

Araba İçin Alet Önerisi

Tork, bijon, kriko, tornavida seti, karga burun ve normal pense, yedek sigorta, yedek röle, elektrik bandı, plastik kelepçe, birkaç adet büyük küçük metal kelepçe, balata spreyi, üçgen reflektör, kurbağacık, ATF, ufak bir multitool, yangın tüpü, ilk yardım çantası, kaza tutanağı(isteğe göre...
  7. xthepatates

Öneri Araba Tavsiye (Acemi)

Hocam klişedir ancak doğru yanları olan birşeydir, ilk araba sürmeyi öğrendiğiniz alışma sürecinde farkında olarak veya olmayarak birsürü şey öğreneceksiniz, mesela örneğin çukura tümseğe frenle girmemeyi, devirli kullanmayı, kör noktayı cartı curtu, ama ilk araç olarak diğer çoğu arkadaşın...
  8. xthepatates

Baseus Bass 35 Max Enc 899 TL🔥

Evet hocam ama yine de ben almayacağım ancak benim bir arkadaş var mahalleden ona sordum o da almayacakmış.
  9. xthepatates

❌İndirim Bitti! Carmen Master Crm.10090.05 Otomatik Erkek Kol Saati Çok Renkli 5.599 TL

Eğer ki cidden denildiği gibiyse şu saatin muadilleri 20-30 binden aşağı değil
  10. xthepatates

Clx 250 mi Dominar 250 mi?

Fren değil grenaj hocam
  11. xthepatates

Clx 250 mi Dominar 250 mi?

Grenaj dandik diyolar, ne kadar doğru
  12. xthepatates

❌İndirim Bitti! Durex Intense Uyarıcı Jelli ve Tırtıklı Prezervatif 20'li 199 TL

Bu bahtımızla torunlara miras kalır jelatini üstünde
  13. xthepatates

Gratis Her Ürün De %70 İndirim

Şu gratise topluca dava açamıyoz mu ya, normalde 200tl ye sattığı ürüne 500tl yazıyor sonra %70 indirim deyip 150tl ye satıyor.
Geri