xToKyOs isimli üyenin son içerikleri

1. X

Lenovo Tab K11 Gen2 kullanan var mı

Herkese merhaba, 2 yıl sağlık okuyan bir arkadasım için alacağız ancak internette neredeyse hic bir yorum veya inceleme videosu bulamadım. Açıkçası 8.5k gibi bir fiyata kağıt üstünde daha iyi özelliklere sahip bir tablet göremedim özellikle içerisnden kendi kalemi ile gelmesi tercih etmemde baya...
  2. X

Yardım Mousem kaç hz olmalı

Direkt 8K da kullanın
  3. X

İPhone 11 53 hatası yardım

Hocam bu hata cihazdaki ekran olsun batarya olsun bu gibi parçaların sahte parçalar ile değişmesi durumunda Apple ın uygulamış olduğu artık stratejik plan mı derim veya sırf güvenlik olsun diye koyduğu bir şey mi bilmiyorum ama orijinal parça konulsun diye cihazlarda çıkan bir sorun ancak baya...
  4. X

Erazer Markası ve 4070 ile 5060 arasında kaldım

Elbette gecikme kısmında haklısınız fakat ben bunu aşırı dert etmiyorum sebebide daha yeni bir teknoloji oldugundan illaki güncellemeler alıcaktır ve ben şuan ki laptopumda benzer işleve sahip olan Losless Scaling adlı programı kullanıyorum ve testlere, kullanıcı yorumlarına baktığımda Lossles a...
  5. X

Erazer Markası ve 4070 ile 5060 arasında kaldım

Arkadaşlar selam. Bu başlıkta 2 adet sorum olacaktı ilk olarak 1. sorumdan başlayayım. 1- İlk sorum Laptop almayı düşünüyorum yaklaşık 45-50k bandında ve açıkçası uygun 4060 lı bir laptop bakıyordum ancak sonradan 4070lide laptop denk geldiğini görünce o tarafa biraz kaydım (Hem HP hemde Erazer...
  6. X

GTA5 Cayo Perico Görevi Yardım

Hocam ben ilk defa yaprım sonra gorevi belli bi sğre sonra tekrar yapabilirsin tarzı bişeler yazdı sonra demin girdim tekrar 100k dolar ile açıldı ama hard mode falan diyor prep kısmı kilitli burayı nasıl yapıcaz
  7. X

Ara görev sanırım ama en büyük gorevlerden 1754773781
  8. X

Teşekkür ederim hocam o kısımları görmemiştim detayını yine sorsam gece yada yarın bakarsınız mutlu olurum
  9. X

Arkadaslar gta5 e yaklasık 4-5 gün once basladım ve herkes para biriktirip kosatka alıp cayo perico yap dedi bende aldım ve baya bi süre fotoğraf falan çektim ancak tıkandım bu görev basıl başlayacak tüm fotoğraflarmı tamamlanmalı ben bu kadarını yaptım
  10. X

Hp Victus 16 Windows Kurulmuyor

Beyler klasik her zamanki gibi win11 iso dosyasını indirip rufus ile kurulum yapıcaktım cok kez yaptım ancak ilk kez bi sorunla karsılastım arkasımın yeni aldığı pc de rufusa win11 i kurup bios menüsünden yine olduğu gibi flash a oncelik verdim ve save and exit ile cıktım ve kurulum ekranının...
  11. X

İtaly Versace Forma Satan Yer

Arkadaşlar internette yazdığım gibi İtalya Versace Forma satan bildiğiniz güvenilir yer veya genel olarak internette güvenilir dediğiniz forma satan yerler var mı sahte veya orijinal
  12. X

FC25 Kadro için Yardım

Duraklata bastım
  13. X

FC25 Kadro için Yardım

Oyle sadece duraklatılfı diyor ve hala yesil gelistirme kartı olarak duyuror
  14. X

FC25 Kadro için Yardım

Arkadaslar FC25 e yeni baslamıs biri olarak pek bilmediğim için bi tane futties kartımı gelistirmeye koydum ve oyle olunca da futties ozelligi kayboldu ve tkaım kimyası düstü. Bunu geri nasıl cekebilirim eski haline
  15. X

BlueTooth Hoparlör Öneri

Bende onu hiç düşünmüyorum hoca kesinlikle diğerlerine göre geride kalmış. Flip serisi olsa olur ancak fiyatları uygun değil.
Geri