xvlox isimli üyenin son içerikleri

1. X

Logitech G PRO X Superlight 2 nereden alınır?

global https://www.logitech.com/tr-tr/support.html 1753887754 Logitech garantiler yalnızca ürünün orijinal alıcısı için geçerlidir, bu ürün daha önce kaydedildiğinden destek sağlayamıyoruz. Daha fazla yardım için lütfen satıcınızla iletişime geçin. ///////// bana bu cevapı veriyorlar
  2. X

Logitech G PRO X Superlight 2 nereden alınır?

Amazon'dan aldım üründe bir sorun çıktı ve Logitech'le iletişime geçtim. Daha önceden bu ürün garantiye kaydedilmiş, satın alacağım yer Logitech garantili olmasını istiyorum X bir firmanın değil.
  3. X

Amazon iadesi nasıl yapılır?

Bir ürün aldım, daha kargoda değil. Memnun kalmazsam 1 2 gün içerisinde iade edebilir miyim? Veya süreç nasıl işliyor? Hangi kargoya vermem gerekiyor?
  4. X

Aras Kargo teslimat yapmamakta ısrar ediyor

4 kargom var 4üde kaybolmus olucagını sanmıyorum
  5. X

Aras Kargo teslimat yapmamakta ısrar ediyor

Şikayetvar'a yazdım, bir şey değişmedi. Günde 1-2 kere Aras Kargo'yu arıyorum; aynı cevap, aynı sorun devam ediyor. Normalde teslim edilen yere, dağıtıma çıkmadan önce kurye "alıcı adresi dağıtım alanı dışında" diyor. Tahmini teslimat süresi 2 günü geçti. Soruyorum, "burası köy mü, neden teslim...
  6. X

Temu kupon gercekmı

nerde var reıs 500 + 500 1743186889 ornegn 1k urun aldk 250 tl ındırım kuponumu
  7. X

Temu kupon gercekmı

2.7k kupon verıcek 3 urun alırsam toplam aldıgım urunler 1.1k edıyor gercekmı deneyen varmı
  8. X

Logitech G29 Hissiyatı Çok Kötü Hiç Zevk Almıyorum

denedım 1743108209 denemıstm ztn
  9. X

Logitech G29 Hissiyatı Çok Kötü Hiç Zevk Almıyorum

G29 hıssayat cok kötu 1 ay olmadı alalı cok ayar denıyorum bir sert oluyor bi yumusak ne makasa gırebılıyorum cidden anlayan varsa yazabilir mi güzel ayarı olan Assetto Corsa için yazdım.
  10. X

Superlıght 2 ile 910-005943 pro x superlıght farkı

aynı fıyattalar neden ne farkı var bılen varmı
  11. X

G29 direksiyon dönüyor ama oyun algılamıyor

Videodan da gördüğünüz üzere fren vb algılıyor ama dıreksıyonu çeviriyorum ama algılamıyor. Drıver kurulu https://streamable.com/nsjp18 1741787669 +
  12. X

10k kadar oyuncu koltuğu önerisi

hangisi tam
  13. X

10k kadar oyuncu koltuğu önerisi

rahat olması beklentım 10 butcem
  14. X

Ekran kartı değiştirmek istiyorum

16 17 18 cıvarlar
  15. X

Ekran kartı değiştirmek istiyorum

hocam nvdia almak ıstıyorum teşekkürler ginede