xWassy isimli üyenin son içerikleri

1. X

1000-1200 bütçem var Gaming kulaklık önerisi

Merhaba çok FPS türü oyunlar oynuyorum ve müzik dinliyorum beni üzmeyecek bir Gaming kulaklık önerebilir misiniz? Mikrofonuda iyi olursa sevinirim. Gamenote HD 2002D öneriyorlar bir de alınır mı?
  2. X

Çözüldü✓ Ziyoulang T60 klavyesinde yön tuşları nasıl aktif ediliyor ?

x jixian switch kanka bende aldım bugun geldi hissiyatı ve sesi güzel.
  3. X

D-Smart değişim kodu nasıl öğrenilir?

Merhaba. İnternetim D-Smart. 16MB yükseltmek istiyorum altyapım 50 MB destekliyor. D-Smart'ta 50 MB 230 TL fakat Mifi diye bir marka var, amca oğlu kullanıyor. 50 MB bazen 60 bile verdiği oluyormuş. Aylık 140 TL mükemmel bir fiyat değiştirmek istiyorum fakat müşteri hizmetleri değişim koduna...
  4. X

Merhaba Vento VG11A kasam için üst tarafa 2 adet RGB fan önerebilir misiniz?

Kasa budur VENTO VG11A ATX 4 Adet RGB FAN, Temperli Cam + FSP H3-550 550W 80+ EU PSU Gaming Kasa - Gaming.Gen.TR Öyle çok ihtiyacım yok arama sebebim bir nevi görüntü amaçlı aslında. Soğutmasının öyle çok çok iyi olmasına gerek yok kasadaki fanlarla uyumlu olsun yeter.
  5. X

Altec Lansing Red Switch Alınır mı?

Merhaba https://www.n11.com/urun/altec-lansing-algk8614wg-red-switch-rainbow-isikli-mekanik-gaming-oyuncu-klavye-2421521?magaza=teknopcsarf&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel alınır mı? TR Ürünü olması şart amazon vb. istemiyorum.
  6. X

1000TL Red Switch Klavye Önerisi

Merhaba. 1000TL bütçem var. (En fazla 50-100TL artar) Bu fiyata red Switch mekanik bir klavye önerir misiniz? TKL ve RGB olursa tadından yenmez. Aklımda K552 kumara vardı ama 1-2 haftadır bekliyorum stok yenilenmiyor. (Trendyol'da 855TL idi o yüzden bu fırsatı kaçırmak istemiyorum ama stok...
  7. X

Bu monitör alınmaya değer mi ASUS VP249QGR

HDMI kablosuyla 120Hz alıyorum ben hocam sanırım bende sıkıntı. 1683749774 İçinden display port çıkmıyor malesef 2. oluyor diye biliyorum.
  8. X

Asus monitör alcam laptop com tr güvenilir mi

Güvenilir hocam dün ASUS VP249QGR model monitörünü aldım bu sabah elime ulaştı kargosuda hızlı güvenilir site.
  9. X

ASUS VP249QGR DP Kablo Önerisi

Merhabalar dün Asus'un VP249QGR model monitörünü satın aldım bugün elime ulaştı fakat içinden Display Port kablosu çıkmıyormuş. Bu monitöre uygun display port kablosu önerir misiniz?? uygun bütçeli olursa sevinirim...
  10. X

650-750Tl red switch klavye önerisi

Normalde 1.500TL civarı Redragon K552 ama trandyolda 850Tl ye buldum ve 10 kişinin 9 u bu klavyeyi öneriyor o derece yani.K552'nin forumlarına baktım nerdeyse tümü alınır diyor ama KB-432L içinde aynılarını diyorlardı pişman oldum iade ettim parasının gelmesini bekliyorum 1-2 gün kaldı gelmesine...
  11. X

650-750Tl red switch klavye önerisi

Merhabalar fikrim değişti. Max 750TL bütçem var önceliğim red switch 1-2 hafta önce HV-KB432L blue switch klavyesini almıştım. Araştırdığımda herkes güzel,alınır diyordu ama tam bir rezalet. İlk mekanik klavye deneyimimdi blue switchden soğuttu beni o derece berbat. Basma hissi olsun sesi olsun...
  12. X

Max 3K Monitör önerisi

Ürün incelemesine baktım evet G-SYNC ve Free Sync varmış tercihim bu monitörden yana olucaktır çok teşekkür ederim iyi akşamlar dilerim.
  13. X

Max 3K Monitör önerisi

Öncelikle yanıtınız için teşekkür ederim. G-SYNC olsaydı kesinlikle tercihim bu monitör olurdu fiyatına göre özellikleri ve görüntüsü çok iyi fakat dediğim gibi G-SYNC değil malesef Free-Sync tercihim değil. Güzel yanıtınız için tekrardan teşekkür ederim.
  14. X

Max 3K Monitör önerisi

Merhabalar 3K bütçem var monitör önerirseniz çok sevinirim. 165hz veya üstü olabilirse güzel olur ama 144 de olur. 24 inç düşünüyorum ekran kartım nvidia g-sync tercihimdir şimdiden teşekkürler. Ben bitane buldum ama alınır mı alınmaz mı bilmiyorum siz önerirseniz daha iyi olur. Benim bulduğum...
Geri