XXBABAPRO isimli üyenin son içerikleri

1. X

Hangi monitörü almalıyım?

Aslında aklıma yatan asus tuf lar şu ikisinden birini almayı düşünüyorum hangisi mantıklı reis
  2. X

Reis şöyle bir duyum aldım onun için birilerine soruyorum işte valoda 250 fps aldığım için hz çok yüksel olduğu için takılma yapar diyorlar
  3. X

Merhaba yeni monitör alıcam çokça valorant cs oynuyorum bu oyunlarda 200-250-300 bu monitörlerden hangisini almalıyım Ekran kartım rx6650 bütçemde 5-10 arası daha iyisi varsa önerebilirsiniz
  4. X

Ace 60 pro driver ayarları nasıl olmalı?

Ace 60 pro aldım daha yeni driver indirdim ama nasıl yapılacağını hiç bilmiyorum hiç de anlamıyorum yardımcı olursanız sevinirim
  5. X

Hangi monitörü almalıyım

Knk ben çok anlamıyorum da monitörden 300 hz çok iyi değilmi yani fps oyunlarında bana baya avantaj sağlamazmı
  6. X

Hangi monitörü almalıyım

Merhaba ben monitörümü değiştiricem iki tane monitör arasında kaldım birine sordum fazeon markalı olan almamanı tercih ederim dedi hangisi almalıyım çokca valo cs tarzı oyunlar oyunuyorum...
  7. X

2. El monitör alan yerler

Kaça satılır Knk birisi 2500 felan dedi de o kadara da satmam çift monitör kullanırım daha iyi
  8. X

5500 felan düşünüyorum
  9. X

Merhaba ben monitörümü satmak istiyorum ama yer bulamıyorum sahibinden tarzı yerlerden de çok uzun sürede satılıyor bildiğiniz yer varmı acaba monitörümü iyi fiyata satabileceğim https://www.itopya.com/gigabyte-gs27fc-27-180hz-1ms-hdmi-dp-adaptive-sync-hdr-fhd-va-curved-gaming-monitor_u25525
  10. X

Bilgisayarımda hangi parçayı yükseltmeliyim?

Hangi işlemciyi önerirsiniz anlamıyorum dediğim gibi ve ya işte işlemcinin yanında da bir şey daha önericekmisiniz
  11. X

Bende bu var zaten eklemeyi unutmuşum pardon 16 bine aldım geçen yıl neleri yükseltirim diye sordum ne önerirsiniz
  12. X

Merhaba ben çok bilgisayar parçalarından anlayan biri değilim valo da 150-200-250 fps aşıyorum bunun 400 e felan çıkmasını istiyorum PC de hangi parçaları değiştirmeliyim https://www.itopya.com/bbl-focusintel-core-i3-12100fmsi-radeon-rx-6650-xt-mech-2x-oc-8gb16gb-ddr4500gb-nvme-m2-ssdgam_h16699
  13. X

Çok yavaş dosya atıyor nasıl hızlandırılır

Aynen kral siteden direk indirdim sonra torrentle kurdum dosyaları sonra torrentlede kurdum direk indirilenler dosyasına indir her şey 1739650205 Ne yapmam lazım yani kral
  14. X

Hayır normal dosyayı indirdim siteden atıyorum bundan 4-5 ay önce de aynısını yaptım en fazla yarım saat sürdü anlamadım şuan
  15. X

Yaptım da sizce iyi mi? değiştiriyimi sıkıntı yani ssd demi
Geri