xxefe isimli üyenin son içerikleri

1. xxefe

🔥İndirim Trendyol Ülker Ürünlerinde İndirim

Ülker yiyenin kendine saygısı yoktur
  2. xxefe

Amazon Prime pazar günü kargo gelirmi?

Pazartesi gelir
  3. xxefe

CHEAT ENGINE güvenli midir ve nereden indirilir?

kendi sitesinden indirirsen bir şey olmaz ayrıca kurarken her şeyi hızlıca kabul etme çaktırmadan avast ve opera iner yoksa kontrol et
  4. xxefe

İş yerindeki adaletsizlik

valla bir yerlerde görmüştüm bira ve ekmek veriyorlarmış kölelere aldıkları yemek bile bizim asgari ücretin değerinden fazladır
  5. xxefe

mısır piramiti yapan köleler bizden daha iyi şartlarda yaşıyorlardı :D
  6. xxefe

kolay gelsin valla hele bir de gurbetçiler şahsen ben olsam 1 dakka bile durmam tabi senin durumunu bilmediğim için bir şey de diyemem ve türkiyede ki bir çok iş böyle maalesef sonra neden 3.5 milyon genç evde yatıyor diyorlar şahsen bende evde yatıyorum şuan düzgün hiç çalışamadım askere...
  7. xxefe

Starlink Türkiye'ye Gelsin! CİMER Üzerinden Toplu Başvuru Yapıyoruz

Fatura olayı bence en zayıf nokta. Netflix nasıl fatura kesiyorsa, Starlink Türkiye A.Ş. diye bir şirket kurup onlar da öyle keser. Tesla araba satıyor da Starlink internet mi satamayacak? Ortaklıkla girme ihtimali var evet. Ama o bile işe yarar. En azından Superbox/Redbox gibi 4.5G hizmetlerine...
  8. xxefe

En kötü rekabet olurdu piyasada benim bahsettiğim bu yoksa batsın batmasın pek umrumda değil şuan piyasada rekabet bile yok gerçi amaçlarıda bu rekabet yaratmak istemiyorlar birilerinin cebine fazla girsin diye
  9. xxefe

Afrikada bile var adamlar cihazı sadece prize takıp 100 mbps internet alıyorlar yani ve bir çoğumuzun kullandığı internetten daha hızlı ben ilk mermiyi attım kendi adıma isteyen varsa destek olsun bazen hak ettiğimizi düşünüyorum bunları kimseden ses seda çıkmıyor görenlerin hepsi umursamamıştır...
  10. xxefe

Arkadaşlar o fahiş fiyat eleştirisinde haklılık payı var. Muhtemelen mevcut fiber fiyatlarından ucuz olmayacak, bu doğru. Ama olayı fiber internetim var, Starlinke geçeceğim diye düşünmek yanlış. Starlink'in hedefi zaten altyapısı olan yerler değil. Hedefi buraya internet gelmez denilen köyler...
  11. xxefe

gelirse yerel fiyatlandırma mutlaka olabilir öyle düşünüyorum en azından ben önce bi gelsinde sonrasına bakarız bence :D 1762862077 oyalamaktan başka bir şey değil bence 2026 gelince 2027 olur o tarih
  12. xxefe

pek öyle durmuyor gibi linke bakabilirsin bağlantı
  13. xxefe

Selamlar DA Ailesi, Konuyu az çok tahmin ediyorsunuzdur: Türkiye'deki internet çilesi. Kimimiz "sokağınıza fiber gelmedi" cevabını duymaktan, kimimiz 100 GB oyunu indirmek için günlerce beklemekten, kimimiz de anlık ping artışlarından (lag) bıktık. Altyapı beklemekten ağaç olduk. Bildiğiniz gibi...
  14. xxefe

Öneri Kullandığım En İyi Traş Bıçağı (Öneri)

1056.16 dan 800 e aldım 4 paketide
  15. xxefe

Öneri Kullandığım En İyi Traş Bıçağı (Öneri)

4 tane 12 li 800 e söyledim
Geri