xxKiss isimli üyenin son içerikleri

1. xxKiss

Türk telekom 9222 iptal yardım

selamlar bu sim menuden galatasaray spor habere tikladim bunu nasil iptal edebilirim internette yazmiyor 9222 e mesajda atilmiyor bi yardim edebiliemisiniz
  2. xxKiss

Stardew V. smapı kurulmuyor

Merhaba stardewi modlu oynamak istiyorm eski bilgisayarımda kurabilmiştim smapı yi ama yeni bilgisayarda kurulmuyor dosyaya tıkladığımda açılmıyor yönetici olarak çalıştırdıığımda dosya bulanamadı diyor. Şuanki bilgisayar windows 11 bunla bir ilgisi varmıdır acaba
  3. xxKiss

Tyt Ilk 450bin kaç net e gelir

yok be hocam bu sene mezuna bırakıyoruz gibi saten birkaç ostediğim bölüm varda tutarsa gideriz
  4. xxKiss

Tyt Ilk 450bin kaç net e gelir

merhaba tyt de ilk 450bin sıralama için kaç net yapsam girebilirim bilen veya yaşayan birisi söyleyebilirmi?
  5. xxKiss

Aldığım Ürün yanlış geldi Iade Almıyorlar

zincirwear diye bir siteden aldım òncedende alışveriş yaptığım bir yerdi saten
  6. xxKiss

hocam kar beyazi ya fotoğrafta iplik gri ben aldığım beyaz iplik
  7. xxKiss

Selamlar internette zincirwear diye bir siteden önceden alışveriş yapmıştım , geçen günlerde gine birkaç şey aldım bunlardan biri gri baggy eşofmandı aynı ürünü arkadaşım da almıştı birkaç ay önce bende aldım elime ulaştı ama ürün kar beyazı geldi adamlara instagramdanda yazdım ama adamlar...
  8. xxKiss

üst göğüsum ağrıyo sebebi nedir

merhaba yeni spora basladim 1 haftayi gecti ilk haftaya göre ağrılarım yok ama ne zaman göğüs çalısmak istesem üst göğsüm çok fazla ağrıyor hareketi yaparken bjnun sebebi nedir nasıl geçiririm
  9. xxKiss

Telefon önerisi 12k bütçeye

s20fe
  10. xxKiss

Postane ye gitmeden E devlet şifresi alabilirmiyim

selamlar sınava kayıt yaptirmak icin osym nin sitesine girmek istiyorum ama e devlet şifrem yok farklı yollarla e devlet e girebilirmiyim?
  11. xxKiss

steam profil paylasma postu

https://steamcommunity.com/id/MrCetinturk/
  12. xxKiss

🟢 2024 Asgari Ücret AÇIKLANDI! 🔥

iyi hoşta bu durum gine öğrencilere yansıyıcak
  13. xxKiss

ailemden okuldan nefret

bir dersi anlayamıyorsan yapıcak bir şey yok 12.sınıfım dil bölümündeyim lisede son senem sınıftaki erkeklere ne kadar matematik anlatsamda anlamıyorlar yani bazı insanlarda cidden anlamıyor ne kadar anlatsanda bu konuda sana tavsiyem en çok neye ilgiliysen o konuya çalış lise bitince üslü...
  14. xxKiss

18 yaşına girince yapılacaklar neler

iddia hesabı açmayı planlıyorum
  15. xxKiss

En yakın arkadaşımla bağlarımı koparttım

hocam en iyisini yapmışsınız , sorunun kendisi biliyor ama ginede suçu size yamıyor böyle mevzularda size bu şekil davrananlar 2 gün sonra farklı meseleler yüzünden sizi satar veya gene aynı olay olur
Geri