Xxknightxx43 isimli üyenin son içerikleri

1. X

Wax önerisi yapar mısınız?

Merhaba saçlarımın yanları kısa üst tarafı da normal uzunlukta ben daha önce morfose sprey kullandım hiç beğenmedim. Ardından mat görünümlü purple Wax'a geçtim fakat istediğim gibi olmuyor. Saçlarım düz ve ince telli. Saçımı dağınık yapmak istiyorum hafiften de böyle ıslak gibi de görünebilir...
  2. X

İphone 13 alınır mı?

Anladım hocam sağolun, umarım fiyatlar artmaz.
  3. X

İphone 13 alınır mı?

Yaz sonunda fiyatı artar mı? 1718282091 İlk defa İphone alacağım ondan dolayı.
  4. X

İphone 13 alınır mı?

Merhabalar, İphone 13 hakkında bilgi verirmisiniz? Kamera performansı benim için çok önemli çünkü İnstagram'da story ve post atıyorum bu yüzden kamera iyi olması lazım ve beni bir kaç sene götürmesi lazım. Bu telefon yaz tatilinin sonlarına okulların açılmasına doğru fiyatı artar mı düşer mi...
  5. X

30-45k bandında f/p kasa önerisi

Bilgisayar fiyatları düşecek diyorlar hocam şuanlık biraz daha bekleyin isterseniz.
  6. X

Bilgisayarım ne kadar eder?

İşlemci : Intel® Core™ i3-10100F İşlemci Anakart : Gigabyte H410M S2H Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart Ram : 2X Panther marka 8gb ram 3200 MHz SSD:500 gb'lik nvme m2 ssd mi ne tam hatırlamıyorum Kasa : GamePower Dark Side 650W +80 Bronze Dahili PSU' lu 1x120mm ARGB Fan ARGB Led Bar...
  7. X

asus rog keris mouse kullanırken bi andan donuyor

Garanti sıfırını gönderir mi?
  8. X

Ben de garantiye göndermeye gidiyorum şimdi sorun neydi senin? 1713534469 Sıfırını gönderirlerse ne yapmalıyım?
  9. X

sonuç ne? 1713529061 Kanki düzelttin mi naptın?? 1713529071 Kral sen bir şey yaptın mı?
  10. X

Asus Rog Keris farem takılıyor

Merhaba. Sistemim RX 6600, i3 10100F 16 GB RAM farem ASUS ROG Keris kablolu olan. Güncelledim olmadı bilgisayarı formatladım yine olmadı mouse USB'sini takıyorum ardından birden mouse takılı kalıyor ve hiçbir şekilde kıpırdamıyor fakat ışığı yanıyor. USB'yi tak çıkar yaptığımda tekrar hareket...
  11. X

UZUN VE KALİTELİ MOUSE PAD ÖNERİSİ

Selamlar kullandığı mouse:asus keris klavye: gamepower warlock red switch bunlara göre mousepad arıyorum valorant oynuyorum genellikle fps oyunları düşük sensivity oynuyorum bunlara göre kaliteli bir mouse pad önerirseniz sevinirim.
  12. X

Hangi Modern Warfareyi Oynamalıyım

1-2 kesinlikle.
  13. X

BİLGİSAYARI ALDIĞIMDAN BERİ RAMDAKİ MHZ'LERE ELLEMEDİM

Akıcılığı çözemez miyiz anakartı hatırlamıyorum eve gidince bakacağım.
  14. X

BİLGİSAYARI ALDIĞIMDAN BERİ RAMDAKİ MHZ'LERE ELLEMEDİM

Akıcılık olayını nasıl çözebilirim?
Geri