XxmasterxX isimli üyenin son içerikleri

1. X

Chrome Cache Klasöründe 6 Adet Trojan Bulundu - Güvenli Modda Silmek Yeterli mi?

Bunlara pek imkânım yok da kaspersky satın alıp crackli oyun indirsem güven de olur muyum? Oyunu indirdiğim zaman eset online scanner tam arama yaptım. malwarebytes free ve Kaspersky free indirerek hızlı tarama yaptım ve ikisi de hiç bir şey bulamadı bir ciddi bir virüs bulaşmıştı razer,opera...
  2. X

Google üzerinden gelen Trojan silinir mi

çok teşekkür ederim
  3. X

Chrome Cache Klasöründe 6 Adet Trojan Bulundu - Güvenli Modda Silmek Yeterli mi?

çok teşekkür ederim hocam
  4. X

google üzerinden crackli bir oyun indirdim ardından eset online scanner ile virüs taraması yaptım ve C:\Users\username\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\cache/cache_data dosyanın içinde 6 tane Trojan çıktı ve eset silemedi güvenli mod'a alarak dosyanın içinde ki büttün her şeyi...
  5. X

Google üzerinden gelen Trojan silinir mi

google üzerinden crackli bir oyun indirdim ardından eset ile virüs taraması yaptım ve C:\Users\username\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\cache/cache_data dosyanın içinde 6 tane Trojan çıktı ve eset silemedi güvenli mod'a alarak dosyanın içinde ki büttün her şeyi sildim ve google dan...
  6. X

A520M K V2 format nasıl atılır?

ulan siz ne taştaşlı insanlarsınız yav çok teşekkür ederim çok sağ olun yapabildim sonunda
  7. X

Gpt yazıyordu
  8. X

Kanka bunu yaptım yine olmadı UEFI 1 ve 2 yi de seçtim ama olmuyor
  9. X

Windows 11 pro kurulu ve açılıyor
  10. X

Eyvallah kral inşallah çıkmaz
  11. X

Tek çarem bilgisayarcıya götürmek galiba çok teşekkür ederim beyler vallaha iyi uğraştınız cok sağ olun
  12. X

Şöyle bir şey çıktı kanka
  13. X

Şimdi yaptım olmadı
  14. X

Bilgisayarı tekrar açmayı başardım ama bi türlü format atamadım benim amacım Windows key girmekti başka bir yöntem biliyorsan söyler misin
  15. X

Yardım Oyun bulamıyoruz Mobil, PC

dead by daylight - dylight light
Geri