Buradaki bazı arkadaşları anlamakta zorluk çekiyorum ryzen 7 250 ve 5060 ikilisi 50k altına neredeyse hiç inmedi çok verimli ve yeterli güce sahip bir paket ayrıca kasa ve ekran kalitesi gayet başarılı. Yabancı incelemelerde genel olarak tuf ile beraber en iyi f/p gaming serisi loq serisi olarak...
Ben aldım oled pc arıyordum sanıyorum bu özelliklerde bu fiyata bulunmaz. Ayrıca daha önce 2 kere legion'um oldu harika bilgisayarlar kalitesi müthiştir. Umarım bu da iyi çıkar. World e 9 taksit de güzel.
1765357569
ayrıca notebookcheck de incelemesi var yük altında biraz gürültülü olması...
Trendyol 12 taksit yapıyor 1000 tl kupon ile 63.999,00/12 alınabiliyor. Pc hakkında kötü bir yorum,inceleme bulamadım. https://hi-tech.ua/en/article/acer-nitro-v-17-anv17-41-gaming-laptop-review/ burada bir inceleme var sadece turuncu ışıklı klavye eleştirilmiş. 17.3" qhd ve rtx 5070 hemde ryzen...
5090 direk profesyonelleri hedeflemiş en çok satacak kart 5070/ti versiyonları olacak sanırım güzel kartlar olmuş ancak nvidianın dlss in son versiyonunu bir önceki nesile vermeme olayı can sıkıcı amd'den yazılımsal bir atak bekliyorum mevcut kartların fsr desteği ile fiyat avantajı yaratması...
Merhaba,
Trendyol üzerinden yenilenmiş galaxy s23 alıyorum 23.350 TL A kalite cihaz aradım sordum kılcal çizik dahi yokmuş cihazda. 2 ay ertelemeli 6 taksit olarak ödenecek alma sebebim birazda bu.
Amazonda 20.700 TL ye s22 ve galaxy watch 4 alınabiliyor ancak s22 nin şarj konusundaki...