Merhaba arkadaşlar. Daha önce bir dostum bana RAM seçmemde yardımcı olmuştu. Ancak ürünü alacağım sırada satıcı yorumlarını okurken birisinin AMD işlemcili Lenovo IdeaPad Gaming bilgisayarına uyumsuz olduğunu ve daha sonra satıcı ile iletişime geçip bunu değiştirdiğini yazdığını gördüm. Ne yazık...
Hayır böyle olmuyor ama herhangi bir oyun açtığımda ve alt tab atıp farklı yerlerde gezdiğimde görev çubuğu renk değiştirip duruyor. Bi yarı saydam oluyor bi normal.
Birkaç gün içinde yaptıklarımı yazarak güncelliyim diyorum durumu. Windows sıfırlamadan önce farklı şekilde çözmeye çalışıyorum sorunu. Dün birkaç driver güncellemesi yapmıştım ancak yine aynı sorunu yaşadım. Bugün araştırmaya karar verdim ve Windows Update in yine sürücüyü geri aldığını...
pc sıfırlama dediğiniz nedir? yukarda dendiği gibi windowsu tekrar yüklemek mi?
1690639103
anladım sağolun, yukarda yazdığımı deneyeceğim olmazsa bunu da yaparım
0 dan tekrar nasıl kurabilirim, yeni bir windows anahtarı gerekir mi?
1690630850
Bugün geçmişte bu sorunun aynısı yaşamış birisi ile karşılaştım. Henüz denemedim ancak dediklerini eklemek istiyorum.
Aynı laptopu kullanıyorum. Siyah ekran sorunu bende de vardı bir ara. Tabi bende 3 saniyelik...
evet hepsi güncel, tekrardan windows kurmaya çalışmadım
1690537871
Olabilir mi diye eklemek istiyorum, geçenlerde bir bilgisayar mühendisi arkadaşımla konuşuyordum bunun hakkında belki ram overflow olabilir dedi. Acaba o olabilir mi, bilgisi olan yardım ederse sevinirim.
Merhaba, yaklaşık 9 ay önce IdeaPad Gaming 3-15ACH6 laptop - type 82K2 adlı bu modeli satın aldım. FreeDOS olarak aldım, Windows 10 kurdum ve uzun bir süre bir sıkıntı yaşamadım. Daha sonra arkada tarayıcı açıkken ve önde de bir oyun açıkken alt kısımda yer alan görev çubuğunun garip şekilde...