Binaya kutu çekip dairelere kablo çekmeleri baya sürecektir bitince Turkcell'i arayıp ya da Turkcell CEO'sunun x hesabından ne zaman aktif olacağını öğrenin...
Onlar mahalleye mi binaya mı çekiyor bilmiyorum ama kurulum ve aktivasyon süreci yine de var binaya kutu koyulup kablo çekildikten sonra arayıp ne zaman...
Evet kurulumu ne kadar kısa sürse de aktivasyon süreci var. kurulum yapıldıktan ve dairelere kablo çekildikten sonra Türk Telekom CEO'sunun x hesabının...
Talep ettikten sonra kurulumu 4-5 gün sürmüştü bizde aktivasyonu geç oluyor 1.5-2 ayda anca açtılar açtıkan sonra sisteme düşmesi de 2 haftayı buldu bazı...
Amazondan sıfır 9070 xt aldım 5 gün kullandım yaşadığım bazı sorunlar
20 derece odada burnumun ucu donarken default fan yarlarında kart vram sıcaklığı 94 ü...
daha 1 yıl olmadan bu hale geldi galaxy gibi oldu monitör
model-
[H3 id='Twisted+Minds+TM27DQI+27+1+ms+QHD+RGB+IPS']Twisted Minds TM27DQI 27" 1 ms QHD RGB...
Ben hocayla kavga edip haklı olmasına rağmen haksız çıkarılan çok kişi gördüm en mantıklı olan cevap vermemek hiç mimik dahi yapma seni o şekilde çağırsa...
önde 3 tane giriş 140 fan üste 2 tane140 çıkış 1 tane de egzoz 120 fan var malesef 2 k monitörüm yok şuanlık ama sorunu çözdüm uygulamadan fan hızını...