xxxZAURxxx isimli üyenin son içerikleri

1. xxxZAURxxx

Eski Sevgiliye Doğum Günü Mesajı Atılır Mı?

Ooo hayırlı olsun kardeşim. Ses yalıtımı iyi o zaman. İşkence yapmalık araba almışsın. Ellerini ön koltuğa bağla kamçıla sırtını ama kan fışkırmasın yoksa yakalanırsın. Beni tanımıyorsun. Hadi işlerin rast gele
  2. xxxZAURxxx

Eski Sevgiliye Doğum Günü Mesajı Atılır Mı?

Ya kutla kardeşim yalan diyolar. Kıza hediyye aldığını söyle. Bir ara sokakta görüştüğünde kızın elini, ayağını bağla. Ağzına da su geçirmez bant vur, tükürüğü de akmasın. Resimde olan jeep`in bagajında esir tut. 2 günde 1 Popkek, sarı kola alıp fırlatırsın arkaya kendisi yesin. Bak sonra nasıl...
  3. xxxZAURxxx

Frame Generation 6X Mükemmel Çalışıyor!

GT-1030`mu? vay be ucuza satıyolardı keşke alsaymışım. 270 Fps garanti mi yani?
  4. xxxZAURxxx

Yardım Ekran Kartı Çalışmıyor

Anakart üzerinde yedek PCİ-e X16 girişi varsa onlara takıp denemeni isterim. Gigabyte anakartta yaşamıştım. Anakarttan çıkardığım ekran kartını geri taktım algılamadı. En alt X16 girişe taktım ekran geldi.
  5. xxxZAURxxx

Beklemen iyi olmuşda, Elektriğe bağlamadan ve Ekran kartı takılı iken Güç tuşuna 30 saniye civarı basılı tutarsan statik tam boşalır. Denedin mi?
  6. xxxZAURxxx

Merhaba Statik boşaltmaya çalıştın mı?
  7. xxxZAURxxx

Rawm Leviathan V4, 5 günde bozuldu - Wraith garanti süreci (İade Reddedildi - 10.04.2026)

Ofisler için A4Tech in 100 TL lik ceviz kıran mousları bile böyle yapmıyor :D Bir şey diyim mi? Zoruna gitmesin. Bazen bir şey aldığın zaman forumlarda konu açmaya değmez. Kendi beğendiğini alsan şimdi keyfine bakıyordun :D Bir ürün aldığında öneri istemek bazen sorunlu ürünlere yönlendirir...
  8. xxxZAURxxx

Sinavdan sonra gicik oldugum arkadasim

Sende elini Micheal Jackson gibi aletinin üzerine koyup Auuuuu yapaydın. :D
  9. xxxZAURxxx

İnterstaller hakkında görüşlerim

Aynı değiller orası öyle de adam zaten anlattı çok sıkıldım diye. Aksiyon aradığını düşünüyorum :D
  10. xxxZAURxxx

İnterstaller hakkında görüşlerim

Prometheus izlemediysen öneririm. Bir de Moonfall izle. Çok şaşıracağına eminim. 1775976849 Yıldızlararasını her gece izliyoruz hocam. Her defasında Kara deliğe denk geliyoruz. Sonrası malum:kekw:
  11. xxxZAURxxx

Anakartımdaki Tuhaflık

Rgb mi çalışmıyor? Anakart mı?
  12. xxxZAURxxx

Bir forum sitesinde yaşanan mağduriyet

O sitelerin ikisinde de üyeyim aynı profil ismimle. Gruplaşma olayı bence farklı yorumlanabilir. 3-5 kişi ile birlikte sende karşıdakı tek üyeye sürekli dislike ve rapor atma gibi durum olduysa gruplaşmaya dahil olursun. Mesela birisi yanlış mı öneri verdi? Ürün tavsiyesinde misal olarak...
  13. xxxZAURxxx

RTX 5070Ti Düşük Watt Sorunu

Grafik Ayarları kıs dene arkadaşlar söylemiş zaten. Ekran kartı belleği aşırı dolu olduğu için kart kendini kısıyor büyük ihtimal.
  14. xxxZAURxxx

Rtx 5060 önerir misiniz? ?

Hoşşt laa bi sen eksiktin.
  15. xxxZAURxxx

Rtx 5060 önerir misiniz? ?

Rica ederim. Umarım o bilgisayarı sen kullandığını farkedersin. Çünkü Windowsta tam tersi bilgisayar seni kullanmaya çalışır. Arka planda bilinmedik veri akışı trafiği var. Vicdansız bitcoin mi kazıyor ne yapıyor belli değil :D
Geri