xxxZAURxxx isimli üyenin son içerikleri

1. xxxZAURxxx

Nvidia Nın Neural Textures Mevzusu

Eskiden bit mevzusu dönerdi nvidia BİT veriyolu düşürüp performansını korumuştu AMD ye herşeyin bit olmadığını kanıtlamıştı. Şimdi de yapar mı? Yapar
  2. xxxZAURxxx

Bilgisayarınızdaki Duvar Kağıdını Hangi Siteden Aldınız?

Hacı orada en son resimdeki kızın numarasını bana at.
  3. xxxZAURxxx

Windows 11'e Geçmelimiyim?

Microsoft bence kendi mezarını elleriyle kazıyor. Yapay zekayı entegre yaptıkları gibi sistem performansı düşüşe geçti. Bende fazlaca kurdum-sildim, kurdum-sildim en sonunda bıktım Microsoftu terkettim. Şimdi onlar düşünsün 😂 1- Yapay zeka ------->>>> Silinsin 2- Recall ------->>>> Silinsin...
  4. xxxZAURxxx

Bakü Tatili: Reşit Olmayanlar Nerede Kalabilir?

Geceleri ben canavara dönüşüyorum. Sabahlara kadar antreman yapıyorum. Bu antremanı çift olarak yapmak var öffff Kabulse gelsin 😂
  5. xxxZAURxxx

Abdullah Abinin Özel Sisteminden Cihaz Yaptım

Projeye yatırımcı bulursun durmadan üzerinde çalışmaya devam et. İnan çok istediğin bir şey varsa her zaman ulaşırsın. Yeni sensörlerde ekle ve düğmeye bastığında değilde nabıza bağlandığında sensörlerin çalışmasına odaklan. Bravo.
  6. xxxZAURxxx

Foruma Yeni Üyeden Selamlar

Attığın resimdeki kendini beğenmiş egolu şahıs bu forumda mı? İsmini verde bari onunla konuşunca bilelim hangi yuvanın kuşu.
  7. xxxZAURxxx

Foruma Yeni Üyeden Selamlar

İntel işlemciler amd den stabil kardeşim. Droplarla oyun oynamaktansa pürüzsüz olarak az fps almayı tercih ederim. 1777295873 Zorbalanma değilde başkasının yorumlarına saygıları yok. Grup olarak Toplanıp 1 kişiyi ezme peşindeler.
  8. xxxZAURxxx

Bilgisayarım oyun oynarken donuyor powerdan reset atmak zorunda kalıyorum

Tarama yaparsan sektörlerin okunuyor veya okunmuyor olduğunu öğrenirsin. Bad sektör demir pası gibidir. Köşede pas attı mı tüm demiri çürütmeyene kadar durmaz. Yani bu bellekte Manyetik etkinin kaybolmasıdır. Sektörde Manyetik etki kaybolursa artı ve eksi elektron yükü tutmaz yani veriyi...
  9. xxxZAURxxx

Yeni ssd nin sağlığı 97 olmamalı. Ben 4-5 yıldır kullandığım Lexar diskin sağlığı şimdillerde 96 ya indi inecek.
  10. xxxZAURxxx

Ben Efsaneyim 2 filmi nihayet geliyor.

İlk filmde rölünü iyi oynamıştı. Bakıcaz artık.
  11. xxxZAURxxx

Hd tune programı indir. Error Scan bölümünden tarama yap. Tarama zamanı Kırmızı noktalar çıkmamasına dikkat et. Belki kullandığın disk sorunlu çıkmış bad sektörler aldı götürüyor diski.
  12. xxxZAURxxx

Sonunda Evden Atıldım 😅

Kira ödemek ne? Bir aile kendi çocuğuna bunu yaparmı? Ailecek kirada mı yaşıyorsunuz? Onun içinmi senin parayada göz diktiler?
  13. xxxZAURxxx

Sonunda Evden Atıldım 😅

Türkiyede yaşasaydım seni misafir yapardım. Görüştüğümüzde sarılır uyur(Öhömm) Sarılır tokalaşırdık:F:
  14. xxxZAURxxx

Sonunda Evden Atıldım 😅

Kardeş git eşcinsellerin yanında kal. Hem bedavaya keyifde yaparsın :D 1776779797 Şaka la şaka. Gitme sakın. Git bir iş yeriyle anlaş gece de kalabileceğin iş yeri olsun. dəşarıda saçma adamlardan da uzak olursun.
  15. xxxZAURxxx

kendimi durduramıyorum

Ben hala fırlatırım füzeleri. Doğru yoldasın sende devam. :kekw:
Geri