xxxZAURxxx isimli üyenin son içerikleri

1. xxxZAURxxx

Daha iyi bir bilgisayarınız olsaydı, ilk olarak ne yapardınız?

Birde eğer güçlü bilgisayarım olsa No man Sky oynardım. + olarak 3d yazıcı alıp güzel tasarımlı bilgisayar kasaları üretmeye çalışırdım. Solidworks felan çalışıyorum yani
  2. xxxZAURxxx

Daha iyi bir bilgisayarınız olsaydı, ilk olarak ne yapardınız?

Bu yüzden i7 4790 ilerisini almak için uğraşmıyorum. Onboard grafikle Factorio yardırıyorum. İşimi görüyor mu? eee fazlasıyla. Bir idarelik rtx 5030 - 5020 kart çıksada alsak. Linuxa geçerim çünkü gpu driveri olmadan linux kullanmak biraz işkence.
  3. xxxZAURxxx

Arkadaşım bir soru soruyor kendisi yanımda cevap bekliyor

İnce baya iyi. Çok rahat çok profesyonel :D sjsjdhdhsjns
  4. xxxZAURxxx

Yardım Arkadaşlar Yardımınıza İhtiyacım Var ‼️

Karakterine söz söyleyen mi oldu ki? Anakart da mı değiştin?
  5. xxxZAURxxx

Ya kardeşim ilk önce seni evine davet edecek adamda sorunun ne olduğunu bilmek ister. İlla bunu anlaticaksin yani. İkinci olarak senin kadarda biz bilgisayarla 2005 yıllarından beri uğraşıyoruz. O kadar alakasız şeylerden sorun yaşadım ki en azından çözülecek bişeyse yardımım dokuna bilir...
  6. xxxZAURxxx

Nasıl sorun yaşıyorsun mesela?
  7. xxxZAURxxx

Her gün minimum 2 posta

Herkes gibi çıkarıp masaya vurmazsan benim de sözüm geçiyor demezsen, utangaçlık devam edicektir. Tabi parayı. Başka şeyi anlamayın :D
  8. xxxZAURxxx

Sizce hangi dizide hangi role yakışırım?

Aslında varya, birkaç ay oldu Animeci kardeşimizin aynı pozda resimlerini görmekten sıkıldığını sanıyorum. Duelloya davet gibi algılıyorum bu mesajını bak beni zorlama. Bu arada bu mesaj yazdığım bölümde resim ekleme çalışmıyor. Sanırım androidde kullandığım browserde hata var. Forum...
  9. xxxZAURxxx

Her gün minimum 2 posta

Maşşallah taramalı tüfek gibi aletin var sanırım. Düşman arkasına kismet. Masaya vurunca odun vuruyor gibi ses geliyormu hocam?
  10. xxxZAURxxx

Tartışmak için yapay zeka lazım

İyide laf sokuyor kerata :D Birde kendine sövdürmek isteyen varsa bana özelden yazsin yapay zekayi napiyonuz? :D
  11. xxxZAURxxx

Yeniden doğmuş gibi hissettiren şeyler

Ya ben pegging isteyenin yanina uçuyorum yarinki uçakla. Bırak onlar mast yapsin :D sjsjshdhhs 1761837421 Ahahahshshhs Bu da iyiydi bak. Arada zort da yapmak lazim tam keyif almak için.
  12. xxxZAURxxx

Batmasını beklediğiniz Firmalar.

Aynen bide o vardi :D 1761802930 Batmasini istediğin firma varmı? Batmayacak kadar büyük olduğunu herkes biliyor da Titanic'e de Tanrı bile batıramaz diyordular işte. Zaman meselesi.
  13. xxxZAURxxx

Gündemi umursamadan nasıl yaşayabilirim?

Bir işte çalışınca inan kafa kaşımak için zaman kalmıyor. İleride eee napalım olmuşsa olmuş diceksin. :D Biraz hayatı oluruna bırakmak lazım. Hayat herkese hakettiği şeyi yaşatır.
  14. xxxZAURxxx

Hangi ülkede yaşamak isterdiniz?

O kadarıda olsun işte değil mi? Rüşvet olmayan torpil olmayan ülke varmı ki? Bi kere millet parayı bulunca fakiri ezmekten korkuyor neden dersen. Övmek gibi olmasın e yani bizde ekonomik durumu aşırı iyi olan adamlar denetim altındalar. Yani belli bir miktardan yükseğe çıkınca radara...
Geri