xxxZAURxxx isimli üyenin son içerikleri

1. xxxZAURxxx

MSB İran'dan ateşlenen füze imha edildi

Benden söylemesi. Tüm ülkeler topyekün olarak irana füze atıcak iran diye bir yer kalmicak :D iran çok fena kaşınıyor artık
  2. xxxZAURxxx

Sigara içenler pişmanmısınız ?

Askerde ilk kez ağzıma sigara aldım. Dumanı içime çekmedim 20 saniye sonra çok garip bir hiss geldi. Kendi kendime söyledim: Bu ne ya ağzıma alıp alıp çıkarıyorum, Hem duman da çıkıyor. Bir adam dumanı içine neden alır ki? :D Birdaha elimi sigaraya sürmedim. Ama sigarayı burnumun dibine...
  3. xxxZAURxxx

DOom(1993) oynayabileceğimiz sistem toplayalim.

eski sistemim Pentium 4 HaypırTreyding 651 3.4Cigaherz 521 meqabayt remm Envidya 8600gs 60gb ide samsun Disket okuycu SiDi okuycu el'gi tüplü monitör göz yakan. Beyaz HeyçPi höparlör Üzeri Kulplu kasa
  4. xxxZAURxxx

ETS 2 DE BU KAZADA KİM HAKLI :)

Senin gibi yardıra yardıra gidesim var 🤣 keşke tırım olsa
  5. xxxZAURxxx

Kilo vermek için Mide ameliyatı benim için şartmı?

Gözünü korkutmak istemem ama bizde bir kaç ünlü mide ameliyatından sonra kanser oldu. Mide öyle bir organ ki dikiş tutmaz, Esnek olduğu için ve mide Asiti olayı olduğu için aşırı aşırı riskli. Göz önüne al. Fitness club a yazıl. Karın sporları yap, Mide geri toplanır sadece yağlılık kalır...
  6. xxxZAURxxx

ETS 2 DE BU KAZADA KİM HAKLI :)

Kavşakta park yasak tabi. Mahkemede iddia kaldır.
  7. xxxZAURxxx

Orijinal Windows 11 Alınır mı?

Eee usb yi bağla format at işte :D
  8. xxxZAURxxx

AM4 SOCKET DELİĞİ SORUNU

Bazen 2 el anakartlarda kullanıcı soket sorunu yaşandığında değiştirme olayları oluyor. Değişirken Lehimde taşma olmuş olabilir. 1772958956 Belki de salfet ile kapatılmış üzeri. Salfet kırıntısı deliğe girmiş. İğne ile çıkara bilirsin.
  9. xxxZAURxxx

AM4 SOCKET DELİĞİ SORUNU

Anakart 2 el mi?
  10. xxxZAURxxx

Aklından Geçeni Söyle

Sana sevgi lazım. Gel yanima :peepokalp:
  11. xxxZAURxxx

Berber saçın içinden geçti, ne yapabilirim?

Gayette iyi düzeltilir. Sadece 3 -2 -1 makine başlıklarıyla uzunca yukarı doğru kesmesi yeter. Keskin körüntü kaybolur Ronaldo olursun.
  12. xxxZAURxxx

Bilgisayarı kullanılamaz hale getirmek

Git o zarar verici arkadaşından sor. Bizler forumda zararlı bilgi değil, yararlı bilgi paylaşıyoruz.
  13. xxxZAURxxx

R7 9800X3D undervolt sonucu

Undervolt yaparsınız iyi gelir diye düşünürsünüz. Ama düşük voltaj nedeniyle veri kaybı yaşandığında oyunlar bir anda kapanınca bin türlü yol ararsınız. İlk önce OC için millet işlemcileri dibine kadar zorlardı. Şimdi OC tadında işlemciler üretmişler sizde voltajını kesiyorsunuz.
  14. xxxZAURxxx

Beyler sistem iyi mi ? Lütfen herkes yorum yapsın. ⚡⚡⚡

Belki de düşüncem fakir bilemiyorum şimdi. Neyse dediğim gibi para senin keyfin bilir.
  15. xxxZAURxxx

Beyler sistem iyi mi ? Lütfen herkes yorum yapsın. ⚡⚡⚡

Direkt marka model vermem doğru olmaz sadece küçük önerilerde bulunsam daha iyi anlarsın bence. 1- 2 elde kimse kasa Lianli diye parayı gözü kapalı sana vermez. Alan Adam tahta olsun içinde bileşen olsun bana farketmez der her zaman. O yüzden ciddi fiyat indirimi ister. Bu yüzden 3000 TL...
Geri