xxxZAURxxx isimli üyenin son içerikleri

1. xxxZAURxxx

STEAM = VE EPİC GAMES platformalarının kapatılması YAKIN RİSK !

O zaman tablo yaz protesto et sokakta :D Daha ne diyim? Eee şimdi bu firmalar engellense oyun oynamican mı? Bal gibi de Korsan oynayacaksın. :D 1769882245 Windows 8.1 lisansı aldım sonra Epicte The Crew 2 aldım. Ubisoft ilk program desteğini çekti 8.1 den. Ubisoft Launcher çalışmadı. Neyse...
  2. xxxZAURxxx

Çözüldü✓ Rtx 5050 kulanan varmı ?

Driver desteğini uzun süre almak istiyorsan alınır günlük işleri halletmek için. Linux Windows vesaire sorun yaşamamak için. Ama oyunlar olarak bu gün çıkan oyunları oynatıyorsa 4-5 ay sonra çıkacak oyunlarda zorlanır.
  3. xxxZAURxxx

Aklından Geçeni Söyle

Bikaç tane nükleer bombayı patlatsınlarda dünya rahatlasa. Dünya nüfusu kalabalaştıkça hiçte iyiye gitmiyor. Ürünler sentetikleşiyor, yemekler yapaylaşıyor, ilaçlanıyor. Kim kime, Güm güme
  4. xxxZAURxxx

Yardım Steam kapanmaması için destek

Hep beklemediğimiz şeyler oldu :D
  5. xxxZAURxxx

Fiber internet vergisi vermeyeni ADSL bağlantıya geçireceğiz derlerse? Yada çok eski Dial Up bağlantı? Arama yapılıyordu Düüüüt dııtzııttt sesler geliyordu sonra internet açılıyordu :D
  6. xxxZAURxxx

RTX 5090 indirime girer mi?

O kadar parayı benim elim varmaz ekran kartına vermeye. Satmak istesen alıcı zar-zor bulursun istediğin fiyata satmak için İndirim zor gelir böyle sıkıntılı zamanda.
  7. xxxZAURxxx

Steam ve Epic Games platformlarına erişim engeli gelir mi?

Başkanlığımı halka sunuyorum. Eğer beni başkan seçerseniz, İlk önce Steam'i ve beraberinde engellenmiş servisleri erişime açacağım. Sonra yurtdışı vergisini iptal edeceğim. Sonra elektronik ürünlerden vergileri kaldıracağım.
  8. xxxZAURxxx

Mediven altı Korsan DVD satışları patlayacaktır. Yedeğinizi alın :D
  9. xxxZAURxxx

STEAM = VE EPİC GAMES platformalarının kapatılması YAKIN RİSK !

Kapatılıyorsa kapatılsın. Platforma CEO su olmadıkta sonra beni ilgilendirmez. Korsan ne güne var? :D Gerçi Türkiyede değilim de sonuçta ikisini de kullanan biri değilim. Sadece Epic te bedava ne verecekler onu kovalıyorum.
  10. xxxZAURxxx

Yardım Tayland'a gidiyorum tavsiye? (hindistan virüsü??)

Bence kullanamazsın :D Trip atmayan kız bulduk diye sevinirsin
  11. xxxZAURxxx

Hava temizleyicisi önerir misiniz? ?

Ventölatörün arkasına ıslak mendil koy. Havada ne kadar toz var filtre yapar :D
  12. xxxZAURxxx

En iyi 5 sigma sıralaması

13. xxxZAURxxx

Gece evde dolaşırken bile gözlerim görmüyor ışık açmam gerekiyor

Birisi elinden tutsa bende ne aradığına yardım edeyim derse. Ne dersin? 1769794175 Arama kardeşim arama gece gece. Elini sal pantolonun altına. Alet yerindeyse huzurla yatabilirsin.
Geri