Birde eğer güçlü bilgisayarım olsa
No man Sky oynardım. + olarak 3d yazıcı alıp güzel tasarımlı bilgisayar kasaları üretmeye çalışırdım.
Solidworks felan çalışıyorum yani
Bu yüzden i7 4790 ilerisini almak için uğraşmıyorum. Onboard grafikle Factorio yardırıyorum.
İşimi görüyor mu? eee fazlasıyla.
Bir idarelik rtx 5030 - 5020 kart çıksada alsak. Linuxa geçerim çünkü gpu driveri olmadan linux kullanmak biraz işkence.
Ya kardeşim ilk önce seni evine davet edecek adamda sorunun ne olduğunu bilmek ister. İlla bunu anlaticaksin yani.
İkinci olarak senin kadarda biz bilgisayarla 2005 yıllarından beri uğraşıyoruz. O kadar alakasız şeylerden sorun yaşadım ki en azından çözülecek bişeyse yardımım dokuna bilir...
Aslında varya, birkaç ay oldu Animeci kardeşimizin aynı pozda resimlerini görmekten sıkıldığını sanıyorum.
Duelloya davet gibi algılıyorum bu mesajını bak beni zorlama.
Bu arada bu mesaj yazdığım bölümde resim ekleme çalışmıyor. Sanırım androidde kullandığım browserde hata var.
Forum...
Ya ben pegging isteyenin yanina uçuyorum yarinki uçakla. Bırak onlar mast yapsin :D sjsjshdhhs
1761837421
Ahahahshshhs
Bu da iyiydi bak. Arada zort da yapmak lazim tam keyif almak için.
Aynen bide o vardi :D
1761802930
Batmasini istediğin firma varmı? Batmayacak kadar büyük olduğunu herkes biliyor da Titanic'e de Tanrı bile batıramaz diyordular işte.
Zaman meselesi.
Bir işte çalışınca inan kafa kaşımak için zaman kalmıyor. İleride eee napalım olmuşsa olmuş diceksin. :D
Biraz hayatı oluruna bırakmak lazım. Hayat herkese hakettiği şeyi yaşatır.
O kadarıda olsun işte değil mi?
Rüşvet olmayan torpil olmayan ülke varmı ki?
Bi kere millet parayı bulunca fakiri ezmekten korkuyor neden dersen.
Övmek gibi olmasın e yani bizde ekonomik durumu aşırı iyi olan adamlar denetim altındalar. Yani belli bir miktardan yükseğe çıkınca radara...