İş Arkadaşım yakın zamanlarda PS5 almıştı hava atıyordu abonelikle baya oyun falan oynuyorum.
Şuan Abonelik fiyatları uçmuş gitmiş adam bildiğin pişman olmuş :D En son nasıl nerde satarım diye sordu benden
Ya abi Örümcek adamın iyice suyunu çıkardılar.
Yıllar yıllar geçmesine rağmen neden yeni karakterler yapılmıyor?
Batman
Superman
Spiderman
Hitman
Aquaman
vs vs vs
Her yeni filmleri çıkınca ya bitirin şunu komple dizi yapın diyorum. Filmin bildiğin dizi gibi devam etmesi sıktı artık.
Kız sevdiğini kaybedicek diye cinsel ilişkiye neden girsin ki? Bu nasıl bir düşünce tarzıdır yaw?
Bu kızları anlamak mümkün değil. Kim kafalarına oturtmuş bu düşünceyi
1781724705
Neyse bak yine sinirlendim.
Ne bize düşmez?
Afedersiniz kızları kevgire çevirsinler, gelip işte öve öve ağızlarından salyaları akarak konuşsunlar.
İş evliliğe gelince yok ben kızı tanıdıklardan seçtim çok temiz kız felan festan. Bir dönüp kendisine bakmıyor *ezevenk.
Öyle adama bir ters şaplağı yapıştırıp yerine...
Bende bu sözü işyerimde demiştim. Evlenmeden önce ilişki yaşayan erkek evlenirse eğer *ahpelik yapıp evlenen kadından farkı yoktur.
Az daha sinirden ağlayacaktılar iştekiler. Sonradan beni düşman olarak gördüler. 😂
Bu Övünmek mi Amerikaya Avrupaya benziyoruz diye?
Ne var bunda diyorsun da bu olaylar çok yaygın olursa artık herkesin ailesindeki bireyler parkta bir başkasıyla sevişir.
Bir bakıcaklar baba bir başka kızı götürmüş köşesine çekilmiş. Anne bir yetişkin erkekle diğer köşede yiyişiyor. Abla...
Sanırım bir birimizi anlamakta sıkıntı çekiyoruz.
Kız istemezse hiç bir erkek kızın saçının 1 teline dokunamaz. Bu ne demektir gidip bir tanıdık arkadaşın olan kızdan sor.
Erkekler elbette kandırıyorlar hatta daha fazla suçları var. Kız sınırları indiriyorsa artık suç kızın.
Anlatmak...