Askerde ilk kez ağzıma sigara aldım. Dumanı içime çekmedim 20 saniye sonra çok garip bir hiss geldi.
Kendi kendime söyledim: Bu ne ya ağzıma alıp alıp çıkarıyorum, Hem duman da çıkıyor. Bir adam dumanı içine neden alır ki? :D
Birdaha elimi sigaraya sürmedim.
Ama sigarayı burnumun dibine...
Gözünü korkutmak istemem ama bizde bir kaç ünlü mide ameliyatından sonra kanser oldu.
Mide öyle bir organ ki dikiş tutmaz, Esnek olduğu için ve mide Asiti olayı olduğu için aşırı aşırı riskli.
Göz önüne al. Fitness club a yazıl. Karın sporları yap, Mide geri toplanır sadece yağlılık kalır...
Bazen 2 el anakartlarda kullanıcı soket sorunu yaşandığında değiştirme olayları oluyor.
Değişirken Lehimde taşma olmuş olabilir.
1772958956
Belki de salfet ile kapatılmış üzeri. Salfet kırıntısı deliğe girmiş. İğne ile çıkara bilirsin.
Undervolt yaparsınız iyi gelir diye düşünürsünüz.
Ama düşük voltaj nedeniyle veri kaybı yaşandığında oyunlar bir anda kapanınca bin türlü yol ararsınız.
İlk önce OC için millet işlemcileri dibine kadar zorlardı.
Şimdi OC tadında işlemciler üretmişler sizde voltajını kesiyorsunuz.
Direkt marka model vermem doğru olmaz sadece küçük önerilerde bulunsam daha iyi anlarsın bence.
1- 2 elde kimse kasa Lianli diye parayı gözü kapalı sana vermez. Alan Adam tahta olsun içinde bileşen olsun bana farketmez der her zaman. O yüzden ciddi fiyat indirimi ister.
Bu yüzden 3000 TL...