xxxZAURxxx isimli üyenin son içerikleri

1. xxxZAURxxx

Kaldırım Taşı Hırsızları Kameralara Yakalandı

Vergi veriyorlarsa asfalt çalmıyorlardır kendi paraları zaten :p🤣🤣🤣
  2. xxxZAURxxx

Bu dünyaya iyice bir reset lazım. Bunun için ölmeye razıyım. Ay çarpsın yer yüzüne. Yada dünya güneşe çarpsın. Olsun bişeyler.
  3. xxxZAURxxx

Sorsan Cumaları eksik etmiyorlar.
  4. xxxZAURxxx

Bir İnsan Neden PlayStation Alır ?

İş Arkadaşım yakın zamanlarda PS5 almıştı hava atıyordu abonelikle baya oyun falan oynuyorum. Şuan Abonelik fiyatları uçmuş gitmiş adam bildiğin pişman olmuş :D En son nasıl nerde satarım diye sordu benden
  5. xxxZAURxxx

❌İndirim Bitti! Colorful Battleax RTX 5070ti 48.999 TL

Abi bu Colorful anakartları da iyi mi? Ucuz ve kaliteli ürünlere benziyorlar.
  6. xxxZAURxxx

Kızlara İlk Mesaj Olarak Ne Atıyorsunuz

tanımadığım Kızın güzelliğine iltifat etmiştim tiktokta. Saol cnm yazmıştı direkt :D Kalpli emojiyle sjsjdhdjjd Yazmayı azalttı bende dedim ehh yazmak istemiyorsan bende blok atarım rahatsız etmem. Direkt engelledim. sjsjdsjjdjd Ulan yazıyorsanız yazın Yazmıyorsanız engeli basın bari...
  7. xxxZAURxxx

İlk Adımı Atmalımıyım Atıcaksam Nasıl Atmalıyım

Selam Yaz havadan sudan muhabbet et ama sevgi işine girme utandırma. Kendisi yüreklensin biraz.
  8. xxxZAURxxx

Hayatımda İzlediğim En İyi Dizi

Loki --- iyidir izlenilir.
  9. xxxZAURxxx

Spider-Noir Çıktı !🔥

Ya abi Örümcek adamın iyice suyunu çıkardılar. Yıllar yıllar geçmesine rağmen neden yeni karakterler yapılmıyor? Batman Superman Spiderman Hitman Aquaman vs vs vs Her yeni filmleri çıkınca ya bitirin şunu komple dizi yapın diyorum. Filmin bildiğin dizi gibi devam etmesi sıktı artık.
  10. xxxZAURxxx

Agalar Neden Şu Kızlar Her Önüne Gelenle İlişki Yaşıyor?

Kız sevdiğini kaybedicek diye cinsel ilişkiye neden girsin ki? Bu nasıl bir düşünce tarzıdır yaw? Bu kızları anlamak mümkün değil. Kim kafalarına oturtmuş bu düşünceyi 1781724705 Neyse bak yine sinirlendim.
  11. xxxZAURxxx

Ne bize düşmez? Afedersiniz kızları kevgire çevirsinler, gelip işte öve öve ağızlarından salyaları akarak konuşsunlar. İş evliliğe gelince yok ben kızı tanıdıklardan seçtim çok temiz kız felan festan. Bir dönüp kendisine bakmıyor *ezevenk. Öyle adama bir ters şaplağı yapıştırıp yerine...
  12. xxxZAURxxx

Bende bu sözü işyerimde demiştim. Evlenmeden önce ilişki yaşayan erkek evlenirse eğer *ahpelik yapıp evlenen kadından farkı yoktur. Az daha sinirden ağlayacaktılar iştekiler. Sonradan beni düşman olarak gördüler. 😂
  13. xxxZAURxxx

Helal olsun valla. Dümdüz hayata devam. Zaten temiz kız kalmadı diye herşeye razı olmakta var. O da bir seçenek yani 😂 😂 😂
  14. xxxZAURxxx

Bu Övünmek mi Amerikaya Avrupaya benziyoruz diye? Ne var bunda diyorsun da bu olaylar çok yaygın olursa artık herkesin ailesindeki bireyler parkta bir başkasıyla sevişir. Bir bakıcaklar baba bir başka kızı götürmüş köşesine çekilmiş. Anne bir yetişkin erkekle diğer köşede yiyişiyor. Abla...
  15. xxxZAURxxx

Sanırım bir birimizi anlamakta sıkıntı çekiyoruz. Kız istemezse hiç bir erkek kızın saçının 1 teline dokunamaz. Bu ne demektir gidip bir tanıdık arkadaşın olan kızdan sor. Erkekler elbette kandırıyorlar hatta daha fazla suçları var. Kız sınırları indiriyorsa artık suç kızın. Anlatmak...
Geri