xxYasin71 isimli üyenin son içerikleri

1. X

Pc kapanırken ki sorunlar!!!

Merhabalar Msi pro b650m-b anakartımda pcyi kapatırken, yeniden başlatırken veya oturumu sonlandır dediğinde erkanda yazı çıkar öyle kapanırdı yeniden başlatılıyor gibi ama şimdi o yazılar çıkmıyor siyah bi Ekran da o yazı olmadan kapanıyor bunu nasıl düzeltebilirim
  2. X

F/P 120mm Argb fan önerisi

kaliteli olsun demiyorum da sesi de rahatsız etmesin şuan ki kasamda 9 adet fan var uzay mekiği gibi ses çıkarıyor biraz daha az ses çıkarsın yeterli argb olması da önemli o kadar.
  3. X

12 fan değilde 2k ya kaç fan alabilirim
  4. X

arkadaşlar kasamdaki tüm fanlar çok sesli çalışıyor ve iyi üflemiyolar bana 12 tane argb fan lazım ama sessiz çalışması çok önemli fiyat konusundada bulabileceğiniz en düşük fiyattan ürünler önerirseniz iyi olur 12 adet alacağım bütçe belirlemedim çünkü ortalama ne kadar tuttuğunu bilmiyorum max...
  5. X

Ryzen 5 7500f işlemcinin kenaıra termal macun taştı devrelere değdi bişey olurmu

hocam bide konudan bağımsız olarak kasa içinde anakartın üstündeki vida yuvalarını oturtamadık anakartı yapamıyoruz 1741908337 hocam bide konudan bağımsız olarak kasa içinde anakartın üstündeki vida yuvalarını oturtamadık anakartı takamıyoruz
  6. X

Ryzen 5 7500f işlemcinin kenaıra termal macun taştı devrelere değdi bişey olurmu

işlemciye macun sürüyofum kenarından taştı devresinin üstüne taştı bişey olurmu
  7. X

Ryzen 5 7500f işlemcinin altına macun bulaştı

hmm iyi ozaman akşam takacağım işlemciyi
  8. X

2 3 gün önce bunun hakkında konu açtım hocam anakartın üstüne tornavida düşürüp soket pimlerini yamulttum ve düzeltemedim yeni kart aldım 1741884103 işlemciler neden bu kadar ağır üretiliyor anlamadım boyutuna göre ağırlıkları baya fazla
  9. X

iz kaldı sadece bende bişey olmaz diye düşünüyorum ama korkuyorum bir yandan
  10. X

herkese iyi forumlar işlemcimin altına macun bulaştırdım kolonyalı peçete ile sildim sleepy ile sildim halen daha ışığa tutunca belli oluyor geçmiyor bir türlü macun elime bulaşmış görmeden işlemciyi tuttum elimdeki tüm macun işlemciye bulaştı :D
  11. X

Asus Prime A620M-K anakart pinleri yamuldu!!

teşekkür ederim tamir ettirmek yerine yeni kart almayı düşünüyorum
  12. X

4k bütçe ile AM5 Anakart önerisi

argb takıntım var kaç tane argb ürün takabilirim
  13. X

am5 knk
  14. X

max 3500 e bişey max
  15. X

o kadar zor değil aslında 1741699373 evet gg malesef 1.5k istediler servisten 1741699459 Arkadaşlar herkese yardımları için teşekkür ederim bu anakarta daha artık içim ısınmaz yenisini almaya çalışacağım bana max 3500 tl bandında önerebilcek varmı 1741699556
Geri