xygzen isimli üyenin son içerikleri

1. X

hic bisey acik olmamasina ragmen iselmcimn dalgalnmasi normal mi?

Ya benim değil arkadsim da dur soriyime açık mı değil mi diye 1671102412 Evet turboymus ama iyi soğutucu aldığı için turbo yapmış ve sıcaklık 40° yukarı çok nadiren cikiyomus
  2. X

hic bisey acik olmamasina ragmen iselmcimn dalgalnmasi normal mi?

Merhaba işlemcim hiç bişey açık olmamsina böyle olması normal midir?
  3. X

telegonum suye dustu yardim pls

Sağol<3
  4. X

Yazdigimw seyleri yaptim pirince koydum acildi kapama acma ve ses indirme tusue calismiyodue simdi ikiside calisyo sorunsuz
  5. X

Sorun cozuldu suan sorunsuz calisiyor telefonumun arkasi acilmiyor
  6. X

herkese merhaba bi 20 dk once telefonum tualete dustu 2 saniye olmadan hemen cikardim telefonu sildim iyiyice sarj soketini peceteyle ucunu unla kuruladim fon makinsiyle bi 2 5 dakika duruladim simdi pirince koydum telefon kendi kendine kapanip aciliyo ama sadece techno yazisi aciliyo sonra...
  7. X

Öneri R7 5700g almak mantikli mi?

evet apu toplamayi dusunyorum ilerde ekran karti takarim suan butcem yok 1664611967 ilerde belki rx yada rtx takarim bilmiyorum
  8. X

Öneri R7 5700g almak mantikli mi?

R7 5700g almak mantikli mi? oyniyacagim oyunlar cs valo mc gibi oyunlar tam gaming icin toplamiyorum almagi dusundugum parcalar: anakart: prime b550-plus yada B450 S2H islemci : r7 5700g yada r5 5600g ram:Gskill Ripjaws 16GB (8+8) 3600MHz CL18 kasa:Corsair Spec Delta RGB ssd:Kioxia 500GB NVMe...
Geri