Bu sistemi 7700 ile kullandım bir süre 7900x3d 7800x3d ve 9900x arasında kalıyorum sizce hangisi tercih edilmeli ? Fiyat olarak üçünün de arasında pek bir fark yok. 7800x3d biraz daha pahalı.
ARKADAŞLAR MERHABA AŞAĞIDA BİLGİSİNİ VERDİĞİM BİR SİSTEMİM MEVCUT FPS OYUNLARI 10000 TL YE KADAR MONİTÖR TAVSİYE EDEBİLİR MİSİNİZ?
MEVCUTTA 2K 170 HZ MONİTÖRÜM VAR FAKAT DENEYİMLEDİĞİM KADARI İLE FPS DEĞERİ ARTTIKÇA GÖRÜNTÜ GECİKMESİ AZALIYOR VE FPS OYUNLAR DAHA AKICI HALE GELİYOR. ÖRNEĞİN APEX...
Superonline 200 Mbit fiber internet kullanıcısıyım. Sağlayıcının vermiş olduğu Wi-Fi-6 modemi router olarak kullanıyorum yani fiber kablo ONT cihazına ONT'den de Wi-Fi 6 modeme WAN bağlantısı yapılıyor ve lan porttan PC'ye bağlıyorum ama QoS desteği yok ve sınırlı arayüze sahip, bu yüzden QoS...
Arkadaşlar Süperonline 200 mbit fiber internet kullanmaktayım.Sağlayıcının vermiş olduğu modem ZTE H3600P V9. ONT Cihazı ayrı yani fiber kablo ont cihazına geliyor ont'den Modem Wan Bağlantı yapıyor.
BUFFERBLOAT TEST SONUCUM AŞAĞIDADIR...
Arkadaşlar Süperonline 200 mbit fiber internet kullanmaktayım.Sağlayıcının vermiş olduğu router ZTE H3600P V9. ONT Cihazı ayrı yani fiber kablo ont cihazına geliyor ont'den Modem Wan Bağlantı yapıyor.
BUFFERBLOAT TEST SONUCUM AŞAĞIDADIR...
1708355476
Bu kullanım oranlarının teorik olduğunu ve belirli iş yüküne, yazılım optimizasyonuna ve diğer faktörlere bağlı olarak değişebileceğini unutmamak önemlidir. Bununla birlikte, CPU ve GPU arasında böylesine dengeli bir kullanım sağlamaya çalışmak, çeşitli uygulamalarda ve oyun...