Scope isimli üyenin son içerikleri

1. Scope

6k 7600x vs 8.5k 7700x Fiyat Farkına Değer Mi ?

Sadece oyun oynuyorsan: Hayır, 7600X fazlasıyla yeterli. Yayın açıyorsan, çoklu görevde fark yaratır: Evet, 7700X değer. Ama yazın 9000 serisine geçeceksen: Hayır, 7700X’e fazla para vermek mantıksız olur.
  2. Scope

Yardım Asus Tuf gaming vg249qm1a monitörü 280hz değerini sürekli mi sağlıyor?

hocam sanırım sınırsız 270 hz fakat sürekli kullanımda monitöre zarar verebilir
  3. Scope

Uefi secure boot enabled

bu videodaki denilen herşeyi yaparsanız sorununuz çözülür hocam
  4. Scope

ASUS VG249QL3A monitör alınır mı? ?

güzel monitör dür hocam asus monitör kullanıyorum bende herhangi bir sorununu görmedim güzel marka güzel monitördür
  5. Scope

Adobe Premiere Pro Nasıl Crackli indiririm

hocam after effect üzerine tutorial daha fazla var genelde edit yapanlar üst düzey editörler kendimide sayıyorum bende yıllardır editörlük yapıyorum bu kişiler after effect kullanır davinci resolve üzerine tutorial daha azdır amaç sadece edit yapmaksa after effect yeterince ihtiyacını karşılar
  6. Scope

hocam yazmayın lütfen forumda bu tür şeylerin konuşulması yasak
  7. Scope

hocam eğer edit yapıcaksa davinci resolve yerine after effect kullanması daha mantıklı 1743963659 hocam internete ..... indir derseniz zaten bulursunuz ama indirirken dikkat edin bazı yerler virüslü olabiliyor bu sunucuda gel atıyim falan diyenlerede güvenmeyin ayrıca bunun sohbetide yasak...
  8. Scope

Uefi secure boot enabled

hangi anakart ı kullanıyorsunuz hocam
  9. Scope

🔥CS2 DE 51 KASA AÇTIM İNANAMIYORUM BU NEE!

hocalarım sizce seçkin almak mantıklı mı şuan
  10. Scope

hocam zaten buraya atılması yasak internette araştırıp bulabilirsiniz burda yasak
  11. Scope

❌İndirim Bitti! Samsung 27" Odyssey OLED G6 G61SD QHD, 27” 240Hz 17.519TL

hocam tn panel malesef doğru renkleri veremiyor yan veya soldan bakarsanız canlı gözükmez solar hemen, oled panel çok üst düzey bir panel tipidir arkadaşınız keşke biraz araştırsaymış
  12. Scope

Uefi secure boot enabled

Aleyküm Selam hocam bios dan secure boot u açmanız gerekiyor
  13. Scope

Rx7800xt tavsiye sistem önerisi

ben rx 7800 xt le 7500 f kullaniyorum memnunum hocam
  14. Scope

🔥İndirim Attack Shark X65 HE RGB 8000Hz Rapid Trigger Snap Tap0.01mm Manyetik 2.125 tl

doğru söylüyor kaliteli klavye üreten firma attack shark pek önermiyorum bende bu varken
  15. Scope

Tofu switch vs matcha lattes switch hangisi daha iyi ?

hocam herhangi bir mağazada bu switchler bulunuyormu Türkiye'de gidip deneyebileceğim bir yer var mıdır
Top Bottom