y0rganMafyasi isimli üyenin son içerikleri

1. Y

Staj yeri arıyorum 12.sınıfım

Arkadaşlar staj yeri arıyorum. Bölümüm bilişim teknolojileri ağ işletmenliği hala staj yeri bulamadım belediyeninde usta öğretici belgesi yok bildiğim kadarıyla. Yardımcı olabilecek birileri varsa sevinirim.
  2. Y

Dudullu semti güzel bi yermi?

Arkadaşlar dudulluya taşınmayı düşünüyorum ama pek tekin bi yer olmadığını söylüyorlar. Orda oturan varsa bilgi alabilir miyim?
  3. Y

Steam Cs2 seçkin almak mantıklımı?

Bu xp barı oyuna bağlı bişey mi yoksa verilen hediyeler için doldurulması gereken bi barmı?
  4. Y

Hiç rank atlamaya felan gerek yok dimi hafta da bir oyuna girsem kasa ve ödülleri alsam verirmi?
  5. Y

Peki kasa düşürme mantığı nasıl oluyor? Galiba her hafta bir tane veriyor diye biliyorum. Tam olarak açıklayabilir misiniz?
  6. Y

Arkadaşlar cs2 de seçkin almayı düşünüyorum. Lise son olduğum için bi andan da sınavlara çalışmam gerek aklımdaki şey seçkin alıp kasaları skinleri satıp önümüzdeki yaz indiriminde veya olabilecek büyük indirimlerde oyun almak sizce yapacağım şey mantıklımı?
  7. Y

18 yaş altına ptt gönderiyi vermiyor

Arkadaşlar 17 yaşıma girmek üzereyim. İnternetten steelseries prime mouse aldım gönderi ptt firması ile geldi ve şubeye gittiğimde "18 yaş altına gönderi vermiyoruz maalesef" dediler ama gönderi zaten benim adıma?? Veli olmadan alınmıyomuş, tekrar gidip soracağım. Böyle bi kural var mıydı?
  8. Y

steelseries prime vs logitech g305

Steelseries Prime fpsi şimdi sipariş ettim geldiğinde incelemesini yapıp geri dönüş yaparım
  9. Y

Kullanalı ne kadar oldu acaba?
  10. Y

Donanım ve tutuş olarak hangisini önerirsin palm ve calw olarak kullanıyorum mouseyi
  11. Y

bu iki mouse arasında kaldım varmı öneride bulunabilecek
  12. Y

Delux m800pro alınır mı?

Arkadaşlar yeni bi kablosuz mouse arıyorum. Delux m800 pro versiyonu olduğunu düşünüyorum alınır mı? Kullanan varsa bütün artılarını eksilerini aktarabilir mi?
  13. Y

1000tl mouse önerisi

Kablolu kablosuz fark etmez max 1100 lira verebileceğim mouse önerebilir misiniz
  14. Y

Attack shark x3 alınır mı?

Elime oturduğu için bloody w90max aldım ama içime sinmedi gibi hissediyorum iade edip attack shark x3 alasım var önerir misiniz? Kullananlar artılarını eksilerini söyleyebilir misiniz?
  15. Y

Yardım F/P OYUNCU MOUSE ÖNERİSİ

Dostum bana yollarmısın w90max aldım yardımcı olabilir misin dc:yigitrealys
Geri