Arkadaşlar staj yeri arıyorum. Bölümüm bilişim teknolojileri ağ işletmenliği hala staj yeri bulamadım belediyeninde usta öğretici belgesi yok bildiğim kadarıyla. Yardımcı olabilecek birileri varsa sevinirim.
Arkadaşlar cs2 de seçkin almayı düşünüyorum. Lise son olduğum için bi andan da sınavlara çalışmam gerek aklımdaki şey seçkin alıp kasaları skinleri satıp önümüzdeki yaz indiriminde veya olabilecek büyük indirimlerde oyun almak sizce yapacağım şey mantıklımı?
Arkadaşlar 17 yaşıma girmek üzereyim. İnternetten steelseries prime mouse aldım gönderi ptt firması ile geldi ve şubeye gittiğimde "18 yaş altına gönderi vermiyoruz maalesef" dediler ama gönderi zaten benim adıma?? Veli olmadan alınmıyomuş, tekrar gidip soracağım. Böyle bi kural var mıydı?
Arkadaşlar yeni bi kablosuz mouse arıyorum. Delux m800 pro versiyonu olduğunu düşünüyorum alınır mı? Kullanan varsa bütün artılarını eksilerini aktarabilir mi?
Elime oturduğu için bloody w90max aldım ama içime sinmedi gibi hissediyorum iade edip attack shark x3 alasım var önerir misiniz? Kullananlar artılarını eksilerini söyleyebilir misiniz?