https://www.itopya.com/gamebooster-gb-g908-bolt-red-switch-rainbow-mekanik-gaming-klavye_u13266
Merhaba arkadaşlar böyle bir klavye buldum ama YouTube'da inceleme göremedim önerileriniz nedir?
Bir tane de başka buldum...
iyi geceler , önerileriniz olursa bekliyorum 2-3 gün
1756676954
baktım forum istanbul AVM de hepsi var birtek kasa tükenmek üzere diyor sıkıntı olur mu sizce ?
tamamdır , bu arada ben alacağım zaman herhangi bir dükkanına gidip sitemi göstersem alabiliyor muyum ? buda bir toplama sitem tarzında olduğu için emin olamadımda ? Sende yeni aldığın için soruyorum
mesela attığınız sistemde bir tek ekran kartı %30 gibi bir seviyede artıyo ( attığım sisteme göre ) işlemci %5 - % 10 düşüyor ve fiyat farkı 7000-8000 TL ?
Hiç önemli değil :)
1756675981
Ama birde şöyle bakıyorum , biiirr sürü siteye baktım rx 7600 RTX 4060'ın bir tık altı seviyesinde , işlemci 14.nesil. RTX 4060+14.nesil herhangi bir işlemcili sistem arasam minimum 35K ya denk geliyo. bu sebeple bu sistem aşırı F/P geldi. Bu yaz çalıştığım parayla...
Merhabalar, bu sistemi sizce almalımıyım ? yoksa daha iyi fırsatlar mı beklemeliyim ? 1 aydır araştırıyorum ve bu fiyata daha iyisini göremedim sizce ?