merhabalar başlıkta belirtmiş olduğum gibi lga bir anakartımız var ve valorant açmak istiyoruz ekran kartıda lazım sistemin şuanki hali şöyle işlemci: pentium e6500 ekran kartı: hd 6350 anakart: asrock 775 pin psu bilmiyorum ayrıca 4gb ram e sahip ne yapabiliriz tercihimiz anakart değiştirmemek
Hocam eğer 4k olması şart d
Hocam illaki 4k olması gerekmiyorsa kullandığım monitor var çok güzel onu tavsiye ederim renkler bayağı canlı çünkü bu fiyatlara bulmak çok zor
Hocam siz Ghostingden şikayetçiydiniz bu 4 ms ghosting yapar en az 1-2 ms genel olarak 1 ms yaygın
1751746757
Hocam ben ips ekran tavsiye ediyorum adobeye giriyorum demiştiniz o halde renkler ile aşağı yukarı işleriniz var demektir o yüzden ips panel tavsiye ediyorum va ben alınmaz diyorum hele...
hocam nadiren oyun oynuyorsanız 60hz olabilir aslında ama şöyle 10k ya bir monitör buldum yorumlarıda genel olarak iyi bilindik markalarda fiyatlar çok uçuk kaçık ucuz olanları 60hz 4ms-8ms bayağı ghosting yapar en iyisi bu alternatifide gigabyte m28u...
hocam şimdi bir şekilde attık diyelim bir hata verme olasılığı yüksek midir 470 e atıyolar rahat kullanıyolar diye biliyolur arkdaşım öyle dedi onda 470 var
biraz bütçeyi yükseltebilirsen gigbyte m28u çok iyi olacaktır 144hz tazeleme hızı var 1ms rahatta oyun oynatır
https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-gigabyte-m28u-28-1-ms-4k-oyuncu-u-fiyati,1522463759.html
merhaba arkadaşım valorantta hile kullanımından HWID ban yedi açılmasına 2 ay süre kalmışken beraber HWID ban a sahip anakartlı sistemden giridik van 152 hatası aldık farklı bir hdd ye kurmuştuk windows gene aynıydı sizce valorant HWID ban süresi uzamışmıdır?