Merhaba. Benim bilgisayarımda Valorant tlancher Discord falan ve dosyalar var 500 GB SSD var ama SSD doldu diyor. Sürekli yer açıyorum. Çok fazla bir şeyler siliyorum. Sadece 3GB silindi sistemden. Uygulamalar 400GB diyor ama uygulamam yok adamakıllı ve benim bilgisayarda bir anda tüm...
Merhaba benim bilgisayarımda valorant tlancher discord falan ve dosyalar var 500 gb ssd var ama ssd doldu dio sürekli yer açıyorum çok fazla bişiler siliyorum sadece 3gb silindi sistemden uygulamalar 400gb dio ama uygulamam yok adam akıllı VE benim bilgisayarda bianda tüm uygulamalar kısayol...
2 3 gündür oluyor bu sorun Valorant'a girince tüm bilgisayarın sesi kapanıyor tüm çözümlerim denedim PC sesileride açık bazen de Valorant'a girince kulaklıktan cızırtı geliyor Windows 11 laptop benim cihaz 2 3 gün önce bir güncelleme yaptım ayarlardan Windows Update ondan sonra olmaya başladım...
Mousepadim yoktu idare etmek için Rampage X jammer aldım fakat bunda farem çok takılıyordu bundan dolayı fareyi çeviremiyordum masamda oynamayı denedim bunda farem dönüyordu ama hızlı çevirince takılıyordu sorunun fareyi kullandığım yer olduğunu düşündüm o yüzden mouse pad almaya karar verdim...
Youtubdede librainz die bir kanal var valorant kanalı aimlab için playlist playlaştı açıklamasina ben tıklıyorum ama yapamadım başka herkes yapmiş o açıklamadaki playlisti nasıl yüklücem
valorantta flick atarken falan mouseyi hızı çevirmem gerekiyor fakat sadece valorantta başka oyunlarda vb olmuyor mousepadım var rampage x jammer onu yıkamadım onu denicem mousepadi kullanmıyorum şuanlık
mousem ise rampage s20 spectre 700 tl civarı
Merhaba yakın zamanda pingimden dolayı Ethernet kablosu alacağım. Modemim 1000MBPS değil ama ben Ethernet kablosunu 1000MBPS alacağım eğer 1000MBPS Ethernet kablosunu takarsam internetim 1000MBPS olur mu yoksa modemin hızına göre kendi hızını mı ayarlar Ethernet kablosu.
Yeni PC aldım PS4 satacağım bunun için PS4 sıfırlayacağım ben PS4'te oynadigim oyunu PC'de indirdim PS4'teki hesaba bağladım PS4 sıfırlayınca hesap gider mi?
https://www.gaming.gen.tr/urun/300354/mugello-3060-intel-i3-12100f-intel-i3-12100f-asus-dual-geforce-rtx-3060-oc-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ şoyle yeni bir sistem buldum
Islemcisi i5 12400f olucak sizce nasıl veya başka değiştirmem gereken bişey varmı