Yagami Light isimli üyenin son içerikleri

1. Yagami Light

Arkadaşlar ram Uygun olur mu ?

teşekkür ederim
  2. Yagami Light

yanlış yazdım memory speed-i diyecektim
  3. Yagami Light

19. memory speed ne demek olduğunu bilmiyorum amma onun az olması fark eder mi ?
  4. Yagami Light

Arkadaşlar Hp 4 gb 2666 Mhz laptopuma 4 gb ram almak istiyorum sizce bu uygun olur mu? memory speed diğer 2666Mhz-den farklı olduğu için sorun yaşar mıyım ?
  5. Yagami Light

Yardım altyazıda "-" yazmayan sub

bak mesela karakter konuştuğu anda başına bir şey geliyor. konşması yarıda kesiliyor. türkce altyazı hazırlayanlar konuşmanın kesildiği yere "-" koyuyor mesela " sana önemli bir şey söylemem la---"(kafasından darbe yedi). örnek saçma oldu biliyorum amma bastiçe böyle. karakterin konuştuğu sırada...
  6. Yagami Light

Yardım altyazıda "-" yazmayan sub

merhaba, ben mesela anime izliyorum, altyazıyla ellbeteki amma mesela animede karakter konuşuyor, ve aniden karakterin başına bir şey geliyor konuşması aniden kesiliyor. yani hiç beklenmedik şey oluyor. amma türkce altyazı ile izleyince konuşmanın sonunda " - " (tırnaksız) işareti koyuluyor ve...
  7. Yagami Light

ANİME ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM

Konusu sana Sıkıcı gele bilir amma Nasıl desem gittikce Darklaşıyor
  8. Yagami Light

Öncelikle "Avcı" diye bir rütbe gibi bir şey var. Gon'un Babası (Ging) Onu küçük yaşı varken Avcı olmak için bırakıb gitmiş. Gon'da babasını bulmağı amaçlıyor. Onun için de Avcı sınavına gidiyor
  9. Yagami Light

Eğer Death Note gibi akıl oyunu istiyorsan Manga önere bilirim: Liar Game (Beynin yana bilir)
  10. Yagami Light

Hunter x Hunter
  11. Yagami Light

Yardım Bu RAM bilgisayarımdaki ile uyumlu mu?

yine de 4x2(8gb) olduğu için daha iyi olmaz mı?
  12. Yagami Light

266 yazmışım 2666 olacakdı o. Cevap verdiğin için teşşekürler. Harklı Mhz-lerde olması sorun yaratmaz değil mi?
  13. Yagami Light

Laptopum Hp 15. Ram-ı DDR4 266Mhz. Resimdeki ramla birlikde kullansam sıkıntı çıkar mı? 1609953963 Bu arada Laptopumun linki bu https://www.hepsiburada.com/hp-15-dw2028nt-intel-core-i3-1005g1-4gb-256gb-ssd-freedos-15-6-tasinabilir-bilgisayar-235r0ea-p-HBV00000XGYYI
  14. Yagami Light

Windows koyu tema sorunu

Merhaba, Windows koyu tema kullanıyorum. Sorunum şu ki,Word-e girince sayfa rengi siyah geliyor amma sayfa rengine bakınca sayfa renginin beyaz olduğunu gördüm. diğerinde ise sayfa rengini siyah yaptım, bu sefer sayfa rengi beyaz geldi. Bu sorunu nasıl çöze bilirim.(bu arada sayfa rengini siyah...
Geri