Yaggizx isimli üyenin son içerikleri

1. Y

Rampage V902 direksiyon ekseni nasıl ayarlanır?

Direksiyonumun eksenleri bozuldu sanırsam nasıl ayarlayabilirim? Görseldeki gibi sola dönmüyor sağa dönerken boşluk kalıyor orta nokta ise noktanın olduğu kısım.
  2. Y

MediaMarkt Siparişim Gözükmüyor

Yaklaşık 10 dakika önce MediaMarkt üzerinden kulaklık siparişi verdim. E posta geldi ama siparişlerim kısmında gözükmüyor yardımcı olur musunuz?
  3. Y

JBl Tune 710BT Nasıldır?

...
  4. Y

JBl Tune 710BT Nasıldır?

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_jbl-tune-710bt-kablosuz-kulak-%C3%BCst%C3%BC-kulakl%C4%B1k-siyah-1217683.html kulaklığı kullanan var mı , alıınır mı?
  5. Y

2000 TL'ye Wireless kulaklık önerisi

Hocam dışarıda kullanacağım için wireless düşünüyorum ama onada bakarım sağ olun başka öneri varsa alabilirim. 1692563554 Sağ olun hocam bakıyorum.
  6. Y

Hocam Arctis 1 düşünüyorum bütçem max bu kadar.
  7. Y

2K bütçeye Wireless kulaklık arıyorum. Kullanacağım yerler: PS4 - PC - Mobil. Kullanma amacım: Oyun, dizi, müzik. Aklımdaki SteelSeries Arctis 1 Wireless PS Edition Oyuncu Kulaklık Fiyatı, Yorumları - Trendyol. Mikrofonu çıkarsa iyi olur dışarıdada kullanacağım.
  8. Y

SteelSeries Arctis 1 Wireless PS Edition alınır mı?

Peki hocam sağ olun. Bi dahaki aya almayı düşünüyorum umarım zamlanmaz.
  9. Y

Sağ olun hocam almayı düşünüyorum ama pc ve ps edition da fiyat farkı 600tl fln ne farkı var? Mobilde ps4 te ve pc de kullanacağım.
  10. Y

Öncelikle merhaba. SteelSeries Arctis 1 Wireless PS Edition Oyuncu Kulaklık Fiyatı, Yorumları - Trendyol linkteki kulaklığı alacağım bunun hakkında birkaç soru sormak istiyorum. Wireless olarak kullanmak istiyorum ama PC'mde Type-C girişi yok Wireless olarak nasıl kullanabilirim? Ve alınır mı...
  11. Y

Ekran Kartının Altına Fan Takmak Ve Bunun Hakkında Bir Kaç Soru

Nasıl yani hocam üstte fan takma yeri yok
  12. Y

Hocam sizce takabilir miyim
  13. Y

Hocam benimkine cevap verseniz güzel olurdu alta fan ekleyebilir miyim? Ekran kaltının altına psu bölümünün üstünde 2x120mm yer var
  14. Y

Gametech redline kasam var ve ekran kartının altında 2x 120mm fan desteği var (PSU bölümünün üstünde) buraya fan takmak istiyorum ve bir kaç sorum var. - https://www.trendyol.com/id-cooling...tiqueId=61&merchantId=670705&utm_source=share Bu fanı almalı mıyım? - Ve 3 ön fan 2 alt fan olunca 1...
Geri