Knk merhaba ben sana şöyle tavsiye edecem benim 15 k bütcem vardı gittim apex rp gen3 tkl aldım . Bana dedilerki alma gereksiz pahalı git orda wraith dan al hem güvenilir dediler ben inanmadım gittim aldım . Bana sorsan pişman mıyım değilim . Ama sana tavsiyem şu eğer wraith alsaydım param...
Şimdi arkadaşlar merhaba bu benim forumda 2 konu açmam olucak çok anlamadığımdam buraları sizlere soruyorum . Benim elimde eskiden kalan bir sistem vardı . ben bunu ya satmayı yada güncellemeyi düşünüyordum ancak ben elverişli ve mantıklı olması için tekrar yazmak istedim . Acaba sistemi...
Şöyle zorunlu mu honor senin için ben senin yerinde alsam dediğin gibi ipad almam ki ben şu an İpad m4 air 13 inch kullanıyorum o bütçeye çıksan onu al derim ama senin bütçeye samsung s9 fe öneririm çok kullandım çok güzel hatta tablin içinde mcaffe güvenlik yazılımı geliyor .
Bütçeniz ne kadar YKS öğrencisiydim geçen sene bu tableti arkadaşım aldı . Tablet gayet iyi ancak yazma performansı için açık ve net şekilde samsung yada bir apple bekleme yazmada kötü ama amacın konu video falansa idare eder . Bütçe belirtirsen yardımcı olurum .
Merhaba arkadaşlar ,
Elimde 30 bin tl var ve elimde ddr4 bir sistemim var bu metnin altına sistemi yazacağım ve bu sistemi ddr5 geçirmek istiyorum . Açıkcası yani pc satmadan pc almadan pc geleceğe dönük hale getirmek istiyorum .
Bir öneriniz var mıdır neler yapılabilir? Pc gurmelerini buraya...