Yağız_82 isimli üyenin son içerikleri

1. Y

Pc Ortamlarınızı Atın (2025)

ufaktan tamamlanıyor benimki de
  2. Y

Temudan 800 liraya aldığım ajazz aj159pro dan skatez çıkmadı

Yok ben cüzdan almıştım iade ettiğimde ürün bende kaldı para iadesi yaptılar ürünün fiyatı yüksek olduğu için iade istiyorlar
  3. Y

MAKSİMUM 33 BİN TL EKİPMAN ÖNERİSİ

Böyle bir sistemde 500 FPS sabit alabilirsiniz hocam ama fps oyunları için çok fazla bu tarz sistemler eğer bu tarz oyunları daha çok oynuyorsanız bu kadar güçlü bir şeye ihtiyacınız yok
  4. Y

Hocam o hâlde 7800xt dahi çok 7800xt 2k gamıng için kullanılan bi kart darboğaz yaşaman muhtemel ancak fps oyunlarında sıkıntı çıkarmaz gibi duruyor bu konuda daha iyi bilen arkadaşların yanıt vermesi daha doğru onun dışında 1080p gamıng için 7700xt alıp işlemcini yükselt bence fps oyunlarında...
  5. Y

Hocam asıl amacınız ne yani sistemin main teması ne FPS oyunları falan mı hikayeli oyunlar mı monitörü ona göre önermek lazım
  6. Y

Ekran kartı valo gibi oyunlar için oynanabilir adam zaten full setup istiyor 21k 500hz 1080p monitöre vermek de saçma bu adam esporcu falan mı kanka işlemcisi de zaten 500 FPS stabil verebilecek bir işlemci değil hadi profesyonel bir oyuncuysa 240hz 2k bi monitör çeker hem bahsettiği gibi rdr...
  7. Y

Sanırım ne istediğini pek bilmiyor zaten o işlemci ile 500hz hayal valo ve rdr2 yazmış şimdi gördüm hocam da adamın topladığı sistem de buna uygun değil ki
  8. Y

Hocam bu ne 500hz monitör atmışın adamda 7800xt var hikayeli oyun oynuyor lütfen okuyun konuyu ya :d
  9. Y

❌İndirim Bitti! ASUSTUF 180hz VG249Q3A

PTT avmden alışveriş yapmak mantıklı değil + tuf serisi monitörleri önermem vg27aq3a almıştım ciddi derecede ısınma sorunu vardı aynısını forumlarda yaşayan birkaç kişi daha gördüm onun yerine itopyadan MSI 256f veya onun gibi bi monitör var 4300 civarında takılıyor o daha iyi
  10. Y

Gaming gen tr mi sinerj*mi

Ben hazır sistem almıştım çok iyi indirim var diye 6 ay önce
  11. Y

Olmuşlardı galiba hocam zaten snrji rezilliği diye baya şikayet var web'de ama bende tam hatırlamıyorum yalan bilgi vermek istemem
  12. Y

İntelin i7 ve i9 13 ve 14. Nesilleri bozuk satıldı zamanında Intel de bunu kabul etti ama snrji kabul etmedi iade almadı falan işlemcileri bir de apo sistem çıkarınca bunlar da nerdeyse aynı sistemi benzer fiyata çıkarıyorlardı galiba
  13. Y

2025te 3080 alınır mı?

Taksitle 4070s falan alabilirsin
  14. Y

Sistemim ne kadar eder?

Adam satıcam demiyor ki
  15. Y

1080p'de hikayeli oyun sarmıyor

İnce ayar yapmayı deneyin
Geri