yagizzed isimli üyenin son içerikleri

1. Y

Öneri 3d Modelleme İçin Laptop Önerisi

Hocam dediğim gibi profesyonel olarak render almıyorum Assetto Corsa için modelleme ao v.s ağırlıklı. Onun için de 12 ram olması işime gelecek. Ekran olarak yine dediğim gibi evde kasa olarak kullanacağım monitörüm var, işlemci ve ekran kartı için oyun olarak try-hard oynayan veya aşırı güç...
  2. Y

Yani bir nevi öyle olacak dışarıda taşıyabilip üniversite için kullanacağım ama ağırlıklı olarak evde setup ile kullanacağım. Kullanıcı yorumlarında yük altında 80 dereceyi geçmediğini gördüm, o bile fazlasıyla iyi bir değer masaüstünde yakın değerleri alıyordum. Ne gibi +ları olur acaba?
  3. Y

Hocam 16:10 olması aklıma takıldı ama çok önemsemedim evde kullanırken şuan monitörüm zaten var çift kullanacağım o yüzden sorun olacağını zannetmiyorum. Ekran kartının da 115 Watt olduğu yazılmış. Parlaklık konusunda da dediğim gibi evde o ekranı kullanmayacağım dışarısı için de...
  4. Y

Hocam bu nasıldır? Hem amazondan olmaması hemde fiyat olarak arasında baya oynuyor ekipman v.s. de alacağım beni çok daha rahatlatır. 5060 da yeteceğini düşünüyorum profesyonel render almıyorum. Tek aklıma takılan işlemcisi hakkında pek bilgi sahibi değilim yardımcı olursanız sevinirim...
  5. Y

Merhabalar. Hem üniversite için hemde 3dsmax gibi kullandığım bazı render ve 3d modelleme programları için laptop almayı düşünüyorum. Aynı zamanda oyun da oynuyorum. En azından 5-6 yıl götürebilecek, dayanıklı, fiyat olarak da zorlamayacak bir laptop arıyorum. 50.000-70.000 arası tüm önerilere...
Geri