2K VA Panel Curved 165hz bakıyordum ve aklıma MSİ Optix G27CQ4 modeli yatmıştı fakat bu monitör fiyatına göre gayet uygun geldi ve full hd olması üzmeyeceğini düşündüm 1.800tlye bu monitör alınır mı? Yoksa illa 27 inç alacaksan 2K almalısın mı dersiniz?
Bu fiyata bu özellikleri sunan başka alternatif monitör bulamadım. Sorunlu mudur? İyi midir? Nesi vardır? Alınır mı? Kullanan arkadaşlar memnun mu? Yeşillendirirlerse sevinirim.
2k 165hz monitör arıyordum 2.800tl bütçem vardı sanırsam en iyi tercih MSI Optix G27CQ4 olur. İnternetten alacağım fakat ölü pixel, ghosting falan çıkarsa iade edebileceğim sıkıntı çıkarmayacak site hangisidir?
Ölü pixel konusunda monsterin sıkıntı çıkartmayacağını biliyorum fakat ghostingin çok olduğunu duydum ve 32 inç özellikle fps oyunlarında çok büyük geliyormuş bunlar doğru mu? A32 önerir misin?
165hz 1ms Full Hd 27 inch VA panel Curved monitör tavsiyesi istiyorum. Mümkünse markası baş ağrıtmayacak ghosting oldukça az olan müşteri hizmeti iyi kaliteli bir marka olsun. Ekran kartım amd vega rx 11.
Bütçe 3000tl