yagzcan isimli üyenin son içerikleri

1. Y

Bazı oyunlarda ateşler piksel piksel görünüyor bunun sebebi ne olabilir?

1770915836 hocam kapalıyken de çok değişmiyor kapalı olan bazı oyunlarda da öyle maalesef
  2. Y

işlemci ryzen 5 3600 ekran kartım rtx 2060 6 gb markayı bulamadım maalesef
  3. Y

Arkadaşlar selam genelde oynadığım oyunlarda ateşler piksel piksel oluyor ve bu beni çok rahatsız ediyor bu durumu nasıl düzeltebilirim? Acaba sorun monitörümde olabilir mi hiç bilmiyorum ayrıca oyunlarda DLSS açık veya kapalı olması bir şeyi değiştirmiyor ikisinde de piksel piksel yardımcı...
  4. Y

Yeni ekran kartı arıyorum işlemcim ryzen 5 3600 ona uyumlu ekran kartı lazım

teşekkürler hocam 1763306603 sağ olun hocam 1763306629 https://www.akakce.com/islemci/en-ucuz-amd-ryzen-5-5600-alti-cekirdek-3-50-ghz-fiyati,1782415463.html bunu alıyorum o zaman
  5. Y

TUF GAMING B450-PLUS II dediğiniz işlemciler bu anakarta uyumlu mudur peki sorun çıkartır mı?
  6. Y

ha pardon hocam anladım şuan
  7. Y

hayır ayarlarım medium low arası ve dlss quality
  8. Y

mesela şuan escape from tarkov oynuyorum ve fps seviyeleri baya kötü ayarlarım low olmasına rağmen onun dışında fps competitive ve hikayeli oyunlar oynuyorum
  9. Y

Arkadaşlar rtx 2060 yerine fiyatı aşırı pahalı olmadan ryzen 5 3600 ile sorunsuz çalışabilecek ekran kartı lazım yardımcı olur musunuz?
  10. Y

Telefonlarda ticari kartlara taksit yapılıyor mu?

Arkadaşlar iphone almayı düşünüyorum fakat normal kartlara taksit yapmıyorlar acaba ticari kartlara yapıyorlar mı yardım ederseniz sevinirim.
  11. Y

Ps5 Slim dik kullanılırsa sorun olur mu

Arkadaşlar iyi akşamlar ps5 slimi dik kullansam sorun olur mu bazı yerlederde dik kullanılırsa sorun olur diye okudum.
  12. Y

2000-3000₺ arası oyuncu kulaklıkları max3500

Yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar
  13. Y

cs2 düşmedi ne yapmam gerek

umarım gelir teşekkürler hocam
  14. Y

cs2 düşmedi ne yapmam gerek

bazı arkadaşlarıma açtıktan sonraki gün geldi bana 3.gün oldu hala gelmedi 1693923763 teşekkürler
Geri