2 gün once internet hizi düşüklüğünden Turk telekom müsteri hizmetlerini arayip arıza kaydi oluşturdum ve eve bir yetkili gelip modemde sıkınti oldugunu soyledi modemi değiştirdi. Bizim altyapı 94 megabit verdiğini ama benim aldiğimin 22 olduğunu söyledi. Modem değişince düzeldi ta ki dün aksama...
Ea play aldim fc 24u indirmesini başlatabildim ama fc 25 10 saatlik deneme surumunu indiremiyorum. epic gameste kutuphaneye ekledim. Ea playde kutuphanede gri renkli duruyo altta ama indir dedigimde yine ea play aylik uyelik alma yerini gosteriyor (1 dolara deneme surumu falan). Bilgisi olan var mı?
Steamda bi oyun indirmesini başlatiyorum normalde indirme hizi 21-23 mbit/sn arasi gidip geliyo. Bir sure sonra indirme hizi 900 kb/sn 1mbit/sn dusuyo ve oyle kaliyo indirme bolgesini degistirip yeniden baslatinca duzeliyo hiz bi sure sonra yine ayni oluyor. böyle yeniden başlatarak indirmeyi...
Yarin yeni laptop geliyor freedos. Eski bi bilgisayar var elimde 32 bit bundan rufus"un 32 bit versiyonunu indirip kursam onunla usbye w11 kurulumunu yapsam yarın yeni laptopa w11 kurarken sıkıntı cıkar mi? mesela yeni laptopun 32 bit olmasi gibi etkiler mi yani
casper için bi videoda biri bi uygulamadan bahsediyodu ucretsiz servise gonderebiliyomuş ve kısa sürede çözüp geri gonderiyolarmiş. Laptop bakimi icin gonderebiliyomus oyle diyodu.https://youtu.be/AOx1BM0dkCc?si=9UbDdZO3Okf4hnMA bu videoda
Oyun oynayabileceğim ve mühendislik programlarini kullanabileceğim bir model olursa sevinirim. Bazi markalarda, işlemcilerde falan sıkıntı oluyormuş onlar hakkinda bilgisi olan varsa yardim edebilir mi? Hp victus, Acer nitro 16 lenovo loq serilerine baktim ama karar veremiyorum. Bütçe 35k-45k