Dostum blok aynı, güç aynı, her şey aynı sadece NK bi tık daha hafif olduğundan dolayı çok az daha atik diye biliyorum. Yani fark yok diyebiliriz. Sadece görüntü farkı var. Buda kişisel tercihe girer, şahsen SR ı tercih ederdim racing seviyorum.
Niye? Boykotun mantığı ya hep ya hiç mantığı mı? Belki Nvidia'yı boykot edemiyoruz. Ama Zara vb. yerine mesela Türk markasından giyinemez miyiz? Alternatifi olan şeylerle olmayan şeylerin mantığını kavrayın lütfen. Zaten boykotu tam anlamıyla istesek de yapamayız. Ama Burger Kingten yemek yerine...
Aslında haklı olduğumuzun farkındalar ama alaya almayı benimsemişler çünkü verecek mantıklı bir cevabı yok. Hayat tarzı ve karakter biçimi diyelim. Fazla uğraşmamak lazım.
Dostum anlamadın galiba. ben zaten başta ne yazdım istesek te tam anlamıyla boykot edemeyiz. Ki şahsım olarak ta söyleyeyim bende pek dikkat eden biri değilim en basiti daha yeni Iphone telefon aldım. Geçen hafta Popeyes'ten yemek yedim. Çoğu şeyimiz zaten onlara bağlı. Ama anlatmak istediğim...
Bende sizin gibileri anlamıyorum arkadaş. Tamam bence de şu an Nvidia'yı boykot etmek saçma çoğu şirketin yeri evet İsrail'de. İstesek te edemeyiz zaten. Ama sen ve senin gibilerde öyle bir kafa var ki boykotu aşağılamayı bayılıyorsunuz. Müslüman kardeşimize kurşun sıkanı destekleyen firmaları...
Peki hocam İntel olan 5070 laptop mu mantıklı yoksa bumu
Game Garaj Slayer R9T-5070 C7 Amd Ryzen 9 8945HX 16GB Ram 1tb SSD RTX5070 16" 300Hz Qhd+ Freedos Gaming Laptop
https://app.hb.biz/QZTxIuAsiCQb
1766433461
Açıkçası ağırlık benim için çok önemli değil taşıt ile okula gidip geliyorum. Benim...
Merhaba üniversite öğrencisiyim hem oyun hem ders amaçlı Laptop alacağım. Fakat iki seçenek arasında kaldım. Biri 5070 16GB Ram diğeri 5060 32GB Ramli hangisi mantıklı olur?
Game Garaj Slayer X7T-5060 C2 Intel Core I7 14650HX 32GB Ram 1tb SSD RTX5060 16" Qhd+ 180Hz IPS Freedos Oyuncu Laptop...
Merhaba ikinci el sistem topluyorum anakart konusunda arada kaldım. Öğrenciyim o yüzden en uyguna kaçmaya çalışıyorum.
İkinci el AM4 anakartlara baktım pazarlıkla 1500 civarına alınıyor veya sıfır 2000TL yede var siz hangisini tercih edersiniz öğrenci olarak?