yahyabatu isimli üyenin son içerikleri

1. Y

Bütçenizi Söyleyin Sistem Önereyim

16-20k arası sadece kasa 2.el parça parça alabilirim ne yapabiliriz
  2. Y

Çözüldü✓ 2 bundle arasında kaldım sizce

Pek bir şansım yok burası küçük yer buraya taşındım İstanbul'dan İstanbul'a da kolay kolay dönmem burdan 10 saate yakın yol var
  3. Y

Tamamdır sağol 2. Elde ekran kartı konusunda neye bakmaliyim isi değerleri vs disinda en önemlisi ne olur çünkü kargo ile alacağım altınolukta oturuyorum burda satan eden yok kimse
  4. Y

Fun 60 ve bu mouse alınır mi

Zaten 1k hz de kullanicam yani muhtemelen 8k Hz olması bana pek bı avantaj saglamaz
  5. Y

Eğer ki warzone olurda denerseniz etiket atabilme şansınız olur mu warzone oynuyorum genel olarak YT de olan videolara pek güvenemiyorum FPS anlamında her zaman bende farklı oluyor cunku
  6. Y

Çok sağ olun peki buna ekran kartı ne gider 7-10k arasında onun için ayrı mi konu acayim
  7. Y

Elimi surmicem zaten günde 1-2 el oyun oynama şansım oluyor işim dolayısıyla onda da upgrade yapmama gerek yok valla
  8. Y

Fiyatı iyi mi sizce daha uyguna böyle şey bulamadim kfg li
  9. Y

Pek oc falan uğraşamam sade oynarim geçerim bu yaştan sonra oc mus oymuş hiç oynayıp kafa yoramam hangisi daha iyi dersen o nu alacagim
  10. Y

Bu ilk olan 6500 TL (ANAKART: GİGABYTE A520M-K V2 AM4 DDR4 M2SATA İSLEMCİ: AMD RYZEN 5 5600 RAM: GSKİLL RİPWASS 16 GB DDR4 3200 MHZ +AM4 STOK FAN) Bu ise 6000 TL sizce hangisi mantıklı ANAKART: ASUS B450M-K AM4 M2 SATA İŞLEMCİ: AMD RYZEN 5 5600 RAM: GSKİLL RİPWASS 16 GB DDR4 3200 MHZ +AM4 STOK FAN
  11. Y

Fun 60 ve bu mouse alınır mi

Bu klavye ve mouse hakkında yorumlariniz nelerdir bunlar yerine bu bütçede ne onerirsiniz genel olarak warzone ve CS oynuyorum https://www.gaming.gen.tr/urun/604253/akko-monsgeek-fun60-max-shine-through-black-hall-effect-manyetik-switch-8k-hz-argb-kablosuz-hotswap-mekanik-gaming-klavye/...
  12. Y

R5 5600 için uygun mudur

ANAKART: ASUS B450M-K AM4 M2 SATA İŞLEMCİ: AMD RYZEN 5 5600 RAM: GSKİLL RİPWASS 16 GB DDR4 3200 MHZ +AM4 STOK FAN Şöyle bir bundle var 6k istiyor kfg mevcut fiyatı iyi mi
  13. Y

R5 5600 için uygun mudur

R5 5600 u daha almadım sipariş için bekletiyorum da 5k bandında daha iyi bir bundle yapabilir miyiz anakart işlemci acisindan
  14. Y

R5 5600 için uygun mudur

2k bandında hangisini onerirsin link atabilirsen de olur direkt çekerim gece
  15. Y

R5 5600 için uygun mudur

Bir de fun 60 klavye ve kablosuz mouse baglicam anakart soketlerinden yana problem yaşamam değil mi
Geri