yahyabatu isimli üyenin son içerikleri

1. Y

Bu laptop hala iş yapar mı?

Intel Core i7 7700 (7. Nesil) işlemci, 16 GB RAM ve 256 GB SSD Ekran kartı 2 GB Nvidia 940M 15.6 inç Bu da varmış elinde buna da 5.500 e okey bu daha mı iyi sizce
  2. Y

Nsyse hocam metin 2 de pazar açaın bana yeter haha
  3. Y

Satan arkadaş cs2 de değil de csgo varken ekran 4:3 low ayarlarda 80-110?fps alıyordu diyor cs2 de denememiş hiç
  4. Y

W 8.1 düşünüyorum aslında veya w10lite nasıl olur
  5. Y

Merhaba bir laptop var 5k istiyor arkadaş bende alıp kenarda mt2 farm bir de bazen yatakta tft vs oynamak için falan alınır mı sizce mt2 ve lol açar mı sizce intel i5 7.nesil 2.5 ghz işlemci * 8 GB RAM ddr4 2.200mghz * Nvidia gtx 940mx 2GB ekran kartı * 240 GB SSD * 15.6 inc ekran Bir de 4:3...
  6. Y

Çözüldü✓ Tab a9+ dan neye geçebilirim?

İlana koymadım ama ortalama 4 civarına satılıyor
  7. Y

128gb 6 ram li olan f/p mi sence 4 e rahat bulunuyor aslında
  8. Y

Sarı sitede biraz araştırdım ama tab a11 8gb / tab a11 plus için hep 6gb ilanlar 6gb+2 sanl mı bu yoksa 6 ve 8 ayrı mı
  9. Y

Tab a9 plus 4gb modelini aktif olarak kullanıyorum wild rift 90fps oynatıyor ama 1 2 sl rahat 3. El de başlıyor drop yedirmeye bazen yt de video izlerken bile kasıyor
  10. Y

Wild rift + yayın açmayı kaldırırmı sence tab 11+
  11. Y

Tamamdır sağ ol bir de bakarken honor X9 a denk geldm bölgemde satan bir kaç kişi var s11 plusla kıyaslarsan hangisi daha iyidir
  12. Y

Biraz saçma olucak ama tablet yerine takasla bu ikisinden birisi alınır mı Lol TFT açsa yeter vakit geçirmelik https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-dizustu-notebook-asus-gaming-x556u-i7-7700-16gb-256ssd-nvidia-940m-ekran-karti-1302454498/detay...
  13. Y

Merhaba tab a9 plus 4gb olan modeli kullanıyorum bir süredir sadece wildrift oynamak için almıştım fakat oyunda artık kasmaya başladı kenarda da 5 6k civarı param var 2. Elden neye geçebilirim wild rift için sadece başka bir şeye kullanılmıyor ona göre önerirseniz sevinirim
  14. Y

15k bu set için ideal midir?

Valla hai hazırda 3 tane kasa var elimde bu da pazar için ekstra olucak öyle yğkseltme falan uğraşamam al tak olduğu için zaten almayı planlıyorum şurda itemlerim bitince komple satıxam zatwn
  15. Y

15k bu set için ideal midir?

Metin 2 pazar açmaz mı 5 tane
Geri