Intel Core i7 7700 (7. Nesil) işlemci, 16 GB RAM ve 256 GB SSD Ekran kartı 2 GB Nvidia 940M 15.6 inç
Bu da varmış elinde buna da 5.500 e okey bu daha mı iyi sizce
Tab a9 plus 4gb modelini aktif olarak kullanıyorum wild rift 90fps oynatıyor ama 1 2 sl rahat 3. El de başlıyor drop yedirmeye bazen yt de video izlerken bile kasıyor
Biraz saçma olucak ama tablet yerine takasla bu ikisinden birisi alınır mı Lol TFT açsa yeter vakit geçirmelik
https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-dizustu-notebook-asus-gaming-x556u-i7-7700-16gb-256ssd-nvidia-940m-ekran-karti-1302454498/detay...
Merhaba tab a9 plus 4gb olan modeli kullanıyorum bir süredir sadece wildrift oynamak için almıştım fakat oyunda artık kasmaya başladı kenarda da 5 6k civarı param var 2. Elden neye geçebilirim wild rift için sadece başka bir şeye kullanılmıyor ona göre önerirseniz sevinirim
Valla hai hazırda 3 tane kasa var elimde bu da pazar için ekstra olucak öyle yğkseltme falan uğraşamam al tak olduğu için zaten almayı planlıyorum şurda itemlerim bitince komple satıxam zatwn