Yahyahbp isimli üyenin son içerikleri

1. Yahyahbp

Oyun Projem - Depth of Space

teşekkür ederim hocam
  2. Yahyahbp

Merhaba hocalarım. Daha önce oluşturduğum birkaç modele deneme amaçlı Bloom efekti ekledim. Şu anlık görüntüler bu şekilde. Sizce nasıl duruyor? Geri bildirimlerinizi bekliyorum.
  3. Yahyahbp

Teşekkür ederim hocam. Ben de bir an önce bitirmek için sabırsızlanıyorum, o günün heyecanını bekliyorum. Müzik konusundaki destek isteğiniz için çok teşekkür ederim. Modellemeler ve mekanikler bittikten sonra bu konuda sizinle iletişime geçeceğim. Tekrardan teşekkür ederim.
  4. Yahyahbp

İlginiz için teşekkür ederim hocam. Şu an 3D model yapmaya devam ediyorum. Henüz demo yok ancak çıkardığım zaman haber vereceğim.
  5. Yahyahbp

Merhaba hocalarım. Sci-fi türünde yeni bir silah modeli tasarladım. Sizce nasıl görünüyor? Geri bildirimlerinizi bekliyorum.
  6. Yahyahbp

teşekkür ederim hocam. Şu anlık demo biraz zor ama kısa bir oynanış videosu paylaşacağım.
  7. Yahyahbp

Merhaba hocalarım. Yeni bir lazer tabanca silah modelledim. Sizce nasıl görünüyor? Geri bildirimlerinizi bekliyorum.
  8. Yahyahbp

Teşekkür ederim hocam. Yakında kısa bir videosunu paylaşacağım.
  9. Yahyahbp

Lazer hocam.
  10. Yahyahbp

Merhaba hocalarım. Sci-fi türünde bir sentry gun modeli tasarladım. Sizce nasıl görünüyor? Geri bildirimlerinizi bekliyorum.
  11. Yahyahbp

Hocam pek düşünmüyorum da neden sordunuz?
  12. Yahyahbp

Merhaba hocalarım. Sci-fi türünde yeni bir silah modeli tasarladım. Sizce nasıl görünüyor? Geri bildirimlerinizi bekliyorum.
  13. Yahyahbp

Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim hocam. Kenar kısımları tam düz şekilde olduğu için öyle görünüyor olabilir. Kenarları yumuşatırsam güzel bir görüntü ortaya çıkacaktır.
  14. Yahyahbp

Teşekkürler hocam da, "fazla kasmaya gerek yok" kastettiğiniz şeyi anlamadım
  15. Yahyahbp

Merhaba hocalarım. 2 günlük bir modellemenin ardından Veaperaon isminde yeni bir silah modeli tasarladım. Sizce nasıl görünüyor? Geri bildirimlerinizi bekliyorum.
Geri