yakar41 isimli üyenin son içerikleri

1. yakar41

Bİpolar bozukluk iş hayatı

Psikiyatri bipolar bozukluk
  2. yakar41

Bİpolar bozukluk iş hayatı

Arkadaslar ben 2022 yılında ruh sağlığı ve hastanesinde bursada 3.5 ay yatis gördüm ölüm tehlikesi atlattım Şuanda intihar gibi düşüncelerim yok ancak ben istiyorum ki ben de diğerleri gibi çalışayım ama içtiğim ilaclari görenler beni işe almıyor ve bende hastalığın vermiş olduğu şeyden dolayı...
  3. yakar41

Herkes sistemini ve total masrafı yazsın

Gariban gtx1650 sistemim var Fotoğrafı yok imzada yazar
  4. yakar41

Rs200 188 boy ile sırıtırmı

Hero xpulse kullanıyorum 187boy 110 kg Rs 200 deneyimim de oldu sırıtmıyor ancak racing sevemedim
  5. yakar41

Vasıfsız eleman iken nasil vasifli eleman olunur

Dostlar hepinizden Allah razı olsun Aylik 33k maaşlı bir işe başlayacağım Ve meslek öğreneceğim kurumsal bir yerde lojistik elemanı olacağım forklift ehliyetim de olduğu için beni işe aldılar
  6. yakar41

Dostum benim ve abimin evi var
  7. yakar41

Dostum arkadasim bilgisayar programcılığı bitirdi gebzede fabrikada bilgi işlemde 55 60 k aldığını söylüyor
  8. yakar41

Maddi durum degil miras (ova ) kaldi dededen 2 kardeşe bölündü
  9. yakar41

Babam emniyet genel müdürlüğünde emniyet müdürü bahçıvanı kolay işi yok benim iyi yerlere gelmemi istiyor Ama arkadaşım soyle bir şey var mesela bilgisayar programcılığı bitirdim 2 yillik özelde sonra nolacak babamın verdiği paralar boşa gider de yine vasıfsız isci olurum diye düşünüyorum
  10. yakar41

Dostlar selamin aleyküm Başlıkta görüldüğü gibi vasfim yok lise mezunuyum babam 3 sefer dershaneye gittim yarıda bıraktım Ama görüyorum ki kendime yazık etmişim Dostlar babam bana bir şans sundu Eğer istersen istediğin bir bolum özel üniversitede oku bitir kostü gibi okullarda ancak ben...
  11. yakar41

EKPSS sınavına çalışırken nelere dikkat etmeliyim?

Sana başarılar güzel arkadasim devlet bana gecen yıl %40 , bu yıl %20 verdi Bipolar bir anda iyileşip depresif atağa döndü doktorun açıklaması bu yönde ben cok istiyordum kazanmayı hatta 5k verdim kursa kayıt oldum ama nasip değilmiş
  12. yakar41

Kızlardan korkuyorum

Tanımadığım birisiyle nasil konuşabilirim ki ya arkadaşı olursa beni yanlış algılarsa 1761149805 Bir keresinde durakta kıza burada oturacak yerler kırık arayıp soyleyim belediyeye yapsınlar dedim bende tanıdık var dedim Ben başladım konuşmaya sonra kiz sen ne saçmalıyorsun dedi bana kocaelinin...
  13. yakar41

Kızlardan korkuyorum

Çok mantıklı Ancak babam istiyor ki oğlumu şu dünyada çalışırken göreyim kendi başına ayakta kalsın istiyor Ayrıca evlenmeden eve yerlesmemiz mümkün değil
  14. yakar41

Kızlardan korkuyorum

Abi arkadaşıma sordum mesajdan sonra pirellinin sözleşmeli personeli oluyormuş Aylik 25 -26 bin sabit 8 -16 çalışacaksın dedi Ama simdi baktığımda asgari ücret 22 bin ben 3-4 fazlasina mi çalışacağım
  15. yakar41

Kızlardan korkuyorum

Kocaelide yaşıyorum ne işi vardır ki buralarda
Geri