Arkadaslar ben 2022 yılında ruh sağlığı ve hastanesinde bursada 3.5 ay yatis gördüm ölüm tehlikesi atlattım
Şuanda intihar gibi düşüncelerim yok ancak ben istiyorum ki ben de diğerleri gibi çalışayım ama içtiğim ilaclari görenler beni işe almıyor ve bende hastalığın vermiş olduğu şeyden dolayı...
Dostlar hepinizden Allah razı olsun
Aylik 33k maaşlı bir işe başlayacağım
Ve meslek öğreneceğim kurumsal bir yerde lojistik elemanı olacağım forklift ehliyetim de olduğu için beni işe aldılar
Babam emniyet genel müdürlüğünde emniyet müdürü bahçıvanı kolay işi yok benim iyi yerlere gelmemi istiyor
Ama arkadaşım soyle bir şey var mesela bilgisayar programcılığı bitirdim 2 yillik özelde sonra nolacak babamın verdiği paralar boşa gider de yine vasıfsız isci olurum diye düşünüyorum
Dostlar selamin aleyküm
Başlıkta görüldüğü gibi vasfim yok lise mezunuyum babam 3 sefer dershaneye gittim yarıda bıraktım
Ama görüyorum ki kendime yazık etmişim
Dostlar babam bana bir şans sundu
Eğer istersen istediğin bir bolum özel üniversitede oku bitir kostü gibi okullarda ancak ben...
Sana başarılar güzel arkadasim devlet bana gecen yıl %40 , bu yıl %20 verdi
Bipolar bir anda iyileşip depresif atağa döndü doktorun açıklaması bu yönde ben cok istiyordum kazanmayı hatta 5k verdim kursa kayıt oldum ama nasip değilmiş
Tanımadığım birisiyle nasil konuşabilirim ki ya arkadaşı olursa beni yanlış algılarsa
1761149805
Bir keresinde durakta kıza burada oturacak yerler kırık arayıp soyleyim belediyeye yapsınlar dedim bende tanıdık var dedim
Ben başladım konuşmaya sonra kiz sen ne saçmalıyorsun dedi bana kocaelinin...
Çok mantıklı
Ancak babam istiyor ki oğlumu şu dünyada çalışırken göreyim kendi başına ayakta kalsın istiyor
Ayrıca evlenmeden eve yerlesmemiz mümkün değil
Abi arkadaşıma sordum mesajdan sonra pirellinin sözleşmeli personeli oluyormuş
Aylik 25 -26 bin sabit 8 -16 çalışacaksın dedi
Ama simdi baktığımda asgari ücret 22 bin ben 3-4 fazlasina mi çalışacağım