yakha isimli üyenin son içerikleri

1. yakha

Çözüldü✓ Telefonumda amoled yanığı varmı?

bendd öyle duydumda hocam bu titizlik yüzünden kontrol edip duruyorum boşuna dememişler hata ararsan bulursun diye. Kontrol etmeyi bıraktım arkadaşların dediği gibi satarkende alıcıya herşeyi kontrol ettiririm alır bakar cihaz tertemiz zaten hoşuna giderse parasını verip alır. Bu titizlik bir...
  2. yakha

Hocam valla hiç sorma her türlü okb var ya xd İnşallah geçer hepimizinki ama önemli olan bu düşünceleri felaketleştirmemek ama bazı durumlarda insanın içi aşırı huzursuz oluyor 1768311574 S23 ultra
  3. yakha

Garanti yeni bitti ve göze hiç batmıyor özellikle böyle bişey varmı diye bakınca zar zor belki belli bile olmuyor
  4. yakha

sağolun hocam cevabınız için teşekkürler. 1768307183 Cevaplarınız için sağolun arkadaşlar teşekkürler.
  5. yakha

hocam valla titizlik duruma içim rahat etmiyor yoksa xd 1768306534 hocam çok değil az bile değil azdan daha az diyim siz anlayın artık. bu kadar küçük belki olmayan bir şey için garantiye yollamaya gerek varmı?
  6. yakha

öyle yapıcam zaten hocam önceki telefonumdada var gibi gelmişti gözüme alan kişi kullanıyor sorunsuzca bir sorun olsa arardı zaten.
  7. yakha

hocam durum üstte yazdıklarım gibi işte çok zor fark ediliyor gibi geliyor gözüme başkalarına sorunca yok diyorlar ben çok dikkatli olduğumdan dolayı aşırı bakıyorum. sizce satarken söylemelik bir durum varmı?
  8. yakha

hocam zaten çok zor fark ediliyor. ama benim titiz olma dururmum var. alıcının hakkına girermiyim falan diye satarken. sizce satarken söylemelimiyim. çünkü ben harici gösterdiğim kişiler yok diyor. ve kullanımı zerre etkilemiyor. belkide yoktur ama bana var gibi geliyor.
  9. yakha

2 yıllık. zaten düne kadar sorunsuz kullanıyordum canım sıkıldı bi ekrana bakayım dedim gözüme çarptı. ama ailemdeki insanlara gösterdim onlar bir şey görmedi. ben çok dikkatli olduğumdan gözüme çarpmış olabilir en ufak bir gölge bile. 1768305375 fotoğrafta gözüktüğü gibi ekran ama bazen gözüme...
  10. yakha

arkadaşlar ben tiziz bir insanım o yüzden aldığım her telefonda bir sorun buluyorum yada sorun varmış gibi görüyorum sizce telefonumda amoled yanığı varmı? gri ve lacivert renklerde sanki şarj yüzdesinin gölgesi ufaktan kalıyor gibi ama bazen gözüme çok batıyor bazen hiç batmıyor. bunu normal...
  11. yakha

......

yanlış konuyu açtım.
  12. yakha

Fps değerlerim normal mi CS2?

sağolun hocam.
  13. yakha

atarsanız iyi olur hocam. bi denerim. anlarım pc den az çok ama ayar falan çok karıştırmam.
  14. yakha

bendemi sorun var acaba valodada düşükte 150-300 küsür ama 300 üzeri görmedim ortalama olarak.
Geri