bendd öyle duydumda hocam bu titizlik yüzünden kontrol edip duruyorum boşuna dememişler hata ararsan bulursun diye. Kontrol etmeyi bıraktım arkadaşların dediği gibi satarkende alıcıya herşeyi kontrol ettiririm alır bakar cihaz tertemiz zaten hoşuna giderse parasını verip alır. Bu titizlik bir...
Hocam valla hiç sorma her türlü okb var ya xd İnşallah geçer hepimizinki ama önemli olan bu düşünceleri felaketleştirmemek ama bazı durumlarda insanın içi aşırı huzursuz oluyor
1768311574
S23 ultra
hocam valla titizlik duruma içim rahat etmiyor yoksa xd
1768306534
hocam çok değil az bile değil azdan daha az diyim siz anlayın artık. bu kadar küçük belki olmayan bir şey için garantiye yollamaya gerek varmı?
hocam durum üstte yazdıklarım gibi işte çok zor fark ediliyor gibi geliyor gözüme başkalarına sorunca yok diyorlar ben çok dikkatli olduğumdan dolayı aşırı bakıyorum. sizce satarken söylemelik bir durum varmı?
hocam zaten çok zor fark ediliyor. ama benim titiz olma dururmum var. alıcının hakkına girermiyim falan diye satarken. sizce satarken söylemelimiyim. çünkü ben harici gösterdiğim kişiler yok diyor. ve kullanımı zerre etkilemiyor. belkide yoktur ama bana var gibi geliyor.
2 yıllık. zaten düne kadar sorunsuz kullanıyordum canım sıkıldı bi ekrana bakayım dedim gözüme çarptı. ama ailemdeki insanlara gösterdim onlar bir şey görmedi. ben çok dikkatli olduğumdan gözüme çarpmış olabilir en ufak bir gölge bile.
1768305375
fotoğrafta gözüktüğü gibi ekran ama bazen gözüme...
arkadaşlar ben tiziz bir insanım o yüzden aldığım her telefonda bir sorun buluyorum yada sorun varmış gibi görüyorum sizce telefonumda amoled yanığı varmı? gri ve lacivert renklerde sanki şarj yüzdesinin gölgesi ufaktan kalıyor gibi ama bazen gözüme çok batıyor bazen hiç batmıyor. bunu normal...