Yakokay isimli üyenin son içerikleri

1. Y

Netflix 4K izliyemiyorum

a aynı monitörde 4k izleyebiliyorum görüntü kalitesinden de belli oluyor infosuna bakınca 4k oynattığı yazıyor ama bunu laptop da yapıp pc de yapamamak can sıkıyor aynı dizi film mi 4k pc de izliyemiyorum aynı monitöre bağlı ikiside
  2. Y

Netflix 4K izliyemiyorum

Hocam çok teşekkür ederim ama laptopda izleyip pc de izleyemem çok saçma geliyor laptop u da 4k monitör de bağladım mı içeriklerde 4k ultra yazıları çıkıyor girdim mi bakltım 4k oynattığı yazıyor ama aynı monitörde pc 1080p hiç bir şekilde geçmiyor ne yaptıysam olmadı
  3. Y

🔥İndirim Arctic Mx-6 Ultra Yüksek Performanslı Termal Macun - 8gr 398TL

çok az farklar var ama mx6 bende mx4 kadar iş görmedi
  4. Y

🔥İndirim Arctic Mx-6 Ultra Yüksek Performanslı Termal Macun - 8gr 398TL

mx4 tercihim olur mx6 kullanıyorum şuan çok beğenmedim
  5. Y

Netflix 4K izliyemiyorum

4k monitör 1745970286 foto da ki monitör aynı hem pc bağlı hem laptop tek tek bağladım da pc 1080p üstüne çıkmadı 1745970670 aynı monitöre bağlılar
  6. Y

Klavyemde switch içinde kaldı

Yarın sabah ara ya da yakınsa vatana git net bir şey diyemiyorum
  7. Y

Netflix 4K izliyemiyorum

ne yaptıysam sorunu çözemedim pc de netflix 4k hiç bir şekilde açamadım her şey güncel laptopu monitöre bağladığım da 4k izleyebiliyorum çok garip bir durum kablo değiştirdim yapmadığım şey kalmadı resim yükledim detaylar orada yazıyor
  8. Y

Işlemci arıyorum 6000tl bütçe

5700x mantıklı olan
  9. Y

Öneri Max 17.000 TL için Android telefon önerileri

https://www.epey.com/akilli-telefonlar/poco-x6-pro.html https://www.epey.com/akilli-telefonlar/honor-90.html
  10. Y

ASUS TUF RX 7900 XTX (Anlık olarak çektiği watt)

500watt üzerine çıksa o sıcaklıkta kalamaz diye düşünüyorum. teşekkür ederim yardımın için
  11. Y

Daha detaylı öğrene bileceğim uygulama var mı
  12. Y

5800x3D 850watt 1729528973
  13. Y

561 watt görüyor o zaman bi yanlışlık var çıkması imkansız
  14. Y

ekran kartını yeni aldım ama dikkatimi çeken bir durum oldu Anlık olarak 560watt gördüm Hwinfo vs msi afterburner da aynı şekilde gösteriyor değerlerin doğru olduğunu çok düşünmüyorum. gpu-z 392 watt gördüm amd adrenalin max 416 watt gördüm hangisi doğru bunların anlamadım (bu testte oynadığım...
Geri