a
aynı monitörde 4k izleyebiliyorum görüntü kalitesinden de belli oluyor infosuna bakınca 4k oynattığı yazıyor ama bunu laptop da yapıp pc de yapamamak can sıkıyor aynı dizi film mi 4k pc de izliyemiyorum aynı monitöre bağlı ikiside
Hocam çok teşekkür ederim ama laptopda izleyip pc de izleyemem çok saçma geliyor laptop u da 4k monitör de bağladım mı içeriklerde 4k ultra yazıları çıkıyor girdim mi bakltım 4k oynattığı yazıyor ama aynı monitörde pc 1080p hiç bir şekilde geçmiyor ne yaptıysam olmadı
ne yaptıysam sorunu çözemedim pc de netflix 4k hiç bir şekilde açamadım her şey güncel laptopu monitöre bağladığım da 4k izleyebiliyorum çok garip bir durum kablo değiştirdim yapmadığım şey kalmadı resim yükledim detaylar orada yazıyor
ekran kartını yeni aldım ama dikkatimi çeken bir durum oldu Anlık olarak 560watt gördüm Hwinfo vs msi afterburner da aynı şekilde gösteriyor değerlerin doğru olduğunu çok düşünmüyorum. gpu-z 392 watt gördüm amd adrenalin max 416 watt gördüm hangisi doğru bunların anlamadım
(bu testte oynadığım...