Yakup Berk isimli üyenin son içerikleri

1. Y

Yardım ASUS HD6850 siyah ekran veriyor

Merhaba arkadaşlar elimde başlıkta belirtiğim gibi ASUS'un HD6850 ekran kartı var ve buzzerdan aldığım bip sinyaline göre ekran kartı sorunlu değil gibi ama siyah ekran veriyor. Sorun tam olarak nedir, BIOS'tan olabilir mi?
  2. Y

Excel acil yardım formül lazım

Denedim olmadı 1705518166 formülü buldum kolaymış aslında yapay zeka işi biliyor :D
  3. Y

Excel acil yardım formül lazım

bir sayı var ise sayı var yazsın bir metin var ise metin var yazsın. Excel için gerekli bir formül bilen var mı yazabilecek lazım ben yapamadım
  4. Y

Çözüldü✓ Samsung evo 850 240GB SSD DURUM

benim pc bolzuldu onun yerine DDR 2 li bir sisteme geçmek zorunda kaldım belki ondandır çünkü hi. usb 3.0 portu yok 1677930098 nereden indire bilirm güvenli olarak link atabilirmsiniz ?
  5. Y

Çözüldü✓ Samsung evo 850 240GB SSD DURUM

Arkdaşlar okuma ve yazma hızları mevcut SSD sağlık durumu %95 Okuma ve yazma hızları iyi mi ? nasıl ?
  6. Y

Kuletipi soğutucu nasıl sökülür

Kutusu yok bu kasa hazir toplama geldi
  7. Y

Tamam bakacağım 1676374480 1676374505 Arka kapağı bu şekilde
  8. Y

Merhaba arkadaşlar bende Thermaltake kule tipi soğutucu var pc de takılı ama söylemiyorum nasıl sokebilirim. 1676373346 Fotoğraflar burada 1676373423 Bu fanların vida yerinde lastik var ama söylemedim nasıl birşeyde arkadaş anakart montaj yeeindede vida değil somon kullanılmış
  9. Y

İşlemci bozulduğunu nasıl anlarız

Merhaba iyi akşamlar arkadaşlar işlemcim amd Fx 9370 işlemcinin bozulduğunu nasıl anlarız.
  10. Y

Thermaltake kule tipi soğutucu nasıl sökülür

1676301483 Attım fotoğrafı
  11. Y

Sen bildiğinden emin misin ?
  12. Y

Altinda vida yok somon var
  13. Y

bu kule tipi soğutucu yu nasıl sokebilirim 1676299650 Yardıma ihtiyacım var
  14. Y

Bilgisayar tamircisi Tamir edemediği pc den para alabilir mi ?

Zaman harcadığını pek sanmiyorum bana 2 gunde halolur dendi 2. Gun aradım daha bakmadım dedi sonra digergun aradım ozaman bakmış bugun halolur mu dedim olur bir cevap yazdı bende gittim tabi oraya bari bekleyimde alayım diye bi baktim arkadaşlarını toplamış sohbet ediyorlar benim pc noldu...
  15. Y

Bilgisayar tamircisi Tamir edemediği pc den para alabilir mi ?

Bilmiyorum beni rezil etti kac gündür bekliyorum
Geri