Merhaba herkese klavye ihtiyacım var. almışken iyi bir şey almak istiyorum.
istediğim özellikler aşağı yukarı şöyle:
100% istiyorum numpad i çok kullanırım.
çok ses rahatsız eder . tahminimce en uygunu brown switch olur.
kablolu kablosuz pek fark etmez.
umarım vakit ayırırsınız iyi günler
Merhaba herkese. Geçen gün honor 400 aldım ve jak girişi olmadığını görünce dönüştürücüdense biraz daha para koyup kablosuz kulaklık almaya karar verdim . işe git gel yaparken günde max 3-4 saat kullanacağım. bütçe olarak 1.5k düşündüm ama öneriniz doğrultusunda arttırabilirim. internette iki...
Merhaba, Yeni aldığım easysmx x15 gamepad'i usb dongle ile bilgisayarıma bağladığımda, bilgisayarımda wifi bağlantım gidiyor . Cihazı çıkardığımda internet normale dönüyor.
Modemim 2.4 Ghz destekli sadece. bilgisayara kol'u bağladığımda sadece bilgisayardaki internet gidiyor telefon ve diğer...
Merhaba herkese annemin telefonu eskidi yenisini istiyor. 10-15k dedi ama 20ye ikna ederim eğer taksit olursa. facebook wp falan giriyor oyun oynamıyor . fotoğtraf çekmeyi seviyor çok üst düzey bir şey olmasa da güzel bir kamerası olursa iyi olur. batarya hakkında çok söyleniyodu minimum 5000mAh...
Merhaba herkese, Bilgisayarım için Game Pass aldım, ancak oyunlara girince internet bağlantım kopuyor. İlk olarak FIFA 24 oynarken başıma geldi. Belki tesadüf olmuştur diyerek farklı bir oyun indirdim, ancak onda da aynı problem yaşandı. Oyuna girdiğim anda internet bağlantım gidiyor. Durumu...
merhaba herkese. Yakın bir akrabam almak ister misin diye sordu e sim felan uğraştıracak biraz ama hallederim bir şekilde. telefon fiyatlarını hiç bilmediğimden soruyorum sizce almalı mıyım?
1733591059
128gb